Vihdoinkin pinkkiä!

Joku aika sitten tuskastelin, kun alpakkasukkalankaa ei löytynyt pinkkinä. Teeteen tundra on ihana alpakkasukkalanka, mutta miun makuun vähän turhan tylsät ja hillityt värit. Mutta vihdoin, ihan kuin miun hiljaiset kiroilut ois kuultu; teeteelle tuli syksylle uusia värejä ja kirkkaan pinkkiäkin! Koska oon supermalttamaton, en malttanut odottaa, että lankaa saapuu Pyöröpuikkoon vaan tilasin pari kerää maistiaisiksi teetee shopin nettikaupasta ja se pääsi heti puikoille.

Koska harmaa on yksi suosikkiväreistäni niin päädyin ihan perusraitasukkiin.
alpakkasukat1 alpakkasukat
Lanka: Teetee tundra, 80g
Puikot: 3mm

4 kommenttia

 1. Kauniit :-) . Ja Tundra on ihanaa lankaa. Itselläni on ruskea-punaiset Tundra-sukat, ja on ne kyllä taivaallisen pehmeät sukat <3

  VastaaPoista
 2. Oi ihanaa, alpakkasukat on ihan parhaat vanhan talon kylmillä lattioilla! Miulla on myös aina talvisin alpakkasukat unisukkina :) Tuota Tundraa täytyykin testata, kun on kerran kunnon värejäkin nyt saatavilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään kovin ja voin suositella! Värejä vielä suht vähän, mut pääasia että on nyt tuota pinkkiä ;D

   Poista
 3. Perusraitasukat on vaan parhaita, vaikka niiden neulominen (ainakin itselle) tuntuu aina niin tylsältä! Tällasia mullakin on parit kaapissa ja pakko myöntää, että eniten ne on käytössä! :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.