Räsymattoilua

Räsymattosukat on edelleen kuuminta hottia. Ja edelleen värien ystävänä näitä on niin hauska tehtailla. Räsymattosukkien ohjehan on niinkin yksinkertainen ettei niitä ole. Usein yhdistetään kaksi raitalankaa ja raidoitellaan hyvinkin epäsäännöllisesti. Näihin räsyihin sekoitin novitan sateenkaariraitaa sekä tuotannosta jo poistunutta harmaa-ruskea-vaaleanpuna-lankaa. Aluksi hieman epäilytti, mutta lopputulemasta tulikin oikein kiva :)

räsymatot2 räsymatot
Lanka: Novita 7 veljestä raita
Puikot: 3,5mm

11 kommenttia

 1. Pakko kysyä, että miksi et tee sukkiin kunnon resoreita. Tarkoitan koko varren mittaista resoria. Itse teen aina koko varren resoria ja jotenkin epäilyttää, että pysyykö tuollainen lyhyt resorinen varsi jalassa, vai rullautuuko se myttyrälle heti, kun sukan laittaa jalkaan. Tosi pirteät nuo sukat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaihtelu virkistää :) miusta raitasukista tulee niin rumat jos koko varsi on tylsää joustinta ja kaikenlisäksi ruttusukathan on nyt in! :D just on puikoilla "kunnon resorisukat" :D

   Poista
 2. Tuntuu, ettei näissä räsymattosukissa voi oikein epäonnistua. Ihan mahtavat sukat jälleen kerran!

  VastaaPoista
 3. Kauniit sukat! Olen paljon katsellut näitä räsymattosukkia, mutta edelleen emmin omien räsysukkia aloittamista. Oli jo yksi visio, mutta haluamani lanka oli kaupasta loppu.

  VastaaPoista
 4. Kauniit sukat! Olen paljon katsellut näitä räsymattosukkia, mutta edelleen emmin omien räsysukkia aloittamista. Oli jo yksi visio, mutta haluamani lanka oli kaupasta loppu.

  VastaaPoista
 5. Ooh! Mitkä sukat! Ihanan värikkäät! Sä se vaan osaat :)

  Blogistani löytyisi sulle haaste :)

  VastaaPoista
 6. Voi kuinka kauniit! Pari jämäraitakerää taitaakin löytyä nurkista, pitäisiköhän pistää töpinäksi..

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.