Ketuttaa

Tällä viikolla täällä on ollut aikamoinen koe-eläinpuisto. Hyvä ystäväni oli jo aikapäiviä sitten toivonut kettusukkia. Lykkäsin niiten tekemistä lähinnä kun en oikein tiennyt miten ne toteuttaisin. Eräässä facebookryhmässä näin vallan ihanat ketut, jotka piti ainakin olla mielestäni helpot toteutettavat. Ei muuta kuin tuumasta toimeen.

Innolla neuloin sukat ja oli tarkoitus jälkikäteen silmukoita jäljitellen tehdä korvat ja muut, mutta menetin totaalisesti hermot jo jäljitellessä silmiä, joten päätin et perkele - näistä tulee sitten toisenlaiset ketut. Korvat tein poimimalla silmukat ja neuloin vähän sinne päin-meiningillä. Valkoisia poskikarvoja en jaksanut vitutukselta edes ajatella vaan päätin, et tämä kettu on nyt ihan kokonaan oranssi NIH.

Lopputulema näille ketuille on, etten tiedä muistuttaako ne enemmän kettuja vaiko hiiriä vai jotain niiden risteymältä. Jokatapauksessa saaja oli ihan otettu näistä ja lupasin ehkä jouluksi petrata osaamista ja tehdä toisenlaiset kettusukat sitten jouluksi - ehkä jopa semmoiset joilla olisi valkeat posket, heh!

ketuttaa2
ketuttaa
Lanka: Gjestal Maija, tasan 50g
Puikot: 3mm
Ohje omasta päästä

4 kommenttia

 1. Hienot on sukat,olipa ne mitä eläimiä tahansa. Voisko ne ketun valkoset poski osat tehdä neulomalla.? Jos poski osa alkas,kun alat tekemään kärkikavennuksia. Valkosella neulosit ainakin kavennukset ja tarvittaessa levännät valkoista osita kuononpäähän mennessä?

  En tiiä miten neulottaessa tämä onnistuu,mut "paperilla" tai ipadin näytöllä, ei tunnu hankalalta toteuttaa. ;-)

  VastaaPoista
 2. Oi, somat ketut! Voit tehdä kuvioita myös kirjoneuleena tai virkata päälle parsinsienen tahi sen puutteessa suttunuijan avulla.

  VastaaPoista
 3. Söpöisethän noi on. Sä oot aivan liian kriittinen.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.