Ihan uutta

Reilu kuukausi takaperin Novita lähestyi miuta sähköpostilla kysyäkseen haluisinko kokeilla syksyn mallistoon tulleita uusia lankoja. Vastaushan tietysti oli, että miksei! Pari viikkoa odoteltiin postia, kunnes sitten pehmoinen paketti saapui. Huomasin instagramista, että moni muukin bloggaaja oli saanut samaa postia :) Jännä nähä mitä kukakin keksii.


Paketissa oli tavan kerä seiskaveikkaa ja 4 kerää uutta Alpaca Woolia. Varsin erikoinen uutuus ei mielestäni ollut, mutta Novita saa lisäpisteet uudesta retromaisesta vyötteestä, joka oli mielestäni varsin ihana ja kiva. Mukana tuli ohje tossuihin, mutta en innostunut siitä vaan pyörittelin päässäni tälläiset joogasukat. Koska lanka on 50% villaa ja 50% alpakkaa, ilman vahviketta se ei ihan perussukkana kestä, mutta tälläisenä versiona kestää käyttöä varmasti jonkin verran. Lopputulemani tälle langalle oli kumminkin varsin positiivinen, mutta pipolangaksi en laittaisi, sen verran karhean villa siitä tekee. Huiveissa ja muissa neuleissa varmasti oikein miellyttävä. Lanka on siis saatu yhteistyönä Novitalta. 

Lanka: Novita Alpaca Wool, 67g
Puikot: 3,5mm

5 kommenttia

 1. Näistähän tuli kivat. Minun paketti odottaa vielä inspiraatiota, ja aikaa toteuttamiseen, mutta minusta oli kyllä kiva että minuakin lähestyttiin s-postilla novitalta :) tuli ihan kiva mieli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiva kiva kiva...

   Poista
  2. On kyllä kiva tulla huomatuksi :) ei sitä ikinä aattele ketkä kaikki blogiin eksyykään ja millaisia mahdollisuuksia se tarjoaa :)

   Poista
 2. Joogasukkamalli, sulla on kynsisieni.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.