#blogisitarina

Sain hauskan haasteen kahdeltakin taholta Silmukansaalistajalta ja Tilkkuja ja lankaa-blogista. Harvemmin osallistun haasteisiin, mutta tää vaikutti sen verran hauskalta, että ehkä on aika avautua :)Ohjeet (jotka saa kopioida myös omaan blogiinsa), tulevat tässä.

1. Haaste on avoin kaikille bloggareille (teema voi olla mikä tahansa). Saat osallistua vasta saatuasi haasteen (ja niitähän voi toki myös pyytää, jos tiedät jonkun saaneen sen).
2. Kirjoita ja julkaise oma tarinasi blogissasi: miten blogisi sai alkunsa, kuinka se on kehittynyt ajan saatossa ja mitkä ovat olleet merkittävimpiä taitekohtia.
3. Haasta mukaa neljä blogia kirjoittamaan oma tarinansa. Mikäli joku kieltäytyy suorilta käsin, voit haastaa jonkun toisen.
4. Muista ilmaista tarinasi yhteydessä linkkeineen päivineen, miltä blogilta sait haasteesi ja kenet haastat mukaan.
5. Mikäli olet Instagramissa, käy halutessasi lisäämässä jonkin kuvasi yhteyteen tagi #blogisitarina. Näin kaikki Instagramissa olevat bloggarit näkevät, kenen kaikkien blogeissa nuo tarinat ovat nähtävillä. 


Mistä syntyi Lankahelvetti?

Pidin aikanaan muutaman vuoden semmoista sekablogia elämästä, se kääntyi pian sairastumiseen ja sairastamiseen kun sairastuin 2011. Diagnoosi löytyi kolmen kuukauden sairastamisen jälkeen ja diagnoosiksi tuli Vaskuliitti - Wegenerin granutomaloosi.  Se muutti elämää rajusti ja syön edelleen solunsalpaajalääkitystä, todennäköisesti koko loppuelämäni. 


Koska elämä heitti ison kuperkeikan piti keksiä jotain tekemistä. Osasin neuloa säärystimiä ja aina oikeaa, mutta kantapään teko oli ihan hepreaa. Kyllästyin myös ainaiseen villasukkien ruinaamiseen, joten päätin opetella niiden tekemisen. Onneksi hyvä ystäväni Sanna oli mestarineuloja ja kädestä pitäen opetti sukan teon ja vielä parille post it-lapulle kirjoitti semmosen kunnon for dummies-ohjeen ja voin kertoa, että puhelin ja whatsapp-häiriköintiäkin harrastettiin paljon kun opeteltiin.

 
 Näistä säärystimistä tein postauksenkin aikanaan, oli tuota.. noh - sen arvoiset :D


Aluksi postailin kuvia sinne vanhaankin blogiin, sitten ahkerasti myös facebookiin, mutta jotenkin tuli semmoinen olo, että haluisin esitellä näitä töitä jossain missä ihmiset niitä oikeasti tykkäisi katella. Latailen kyllä kuvia edelleen henkilökohtaiseenkin fb-profiiliin, mutten ihan niin ahkerassa määrin kuin tänne. 

Tässä ensimmäiset villasukat! Nuo sateenkaarisukat oli ihan ensimmäinen pari, minkä tein. Niistä tuli liian isot omaan jalkaan ja annoin ne isäpuolelleni lahjaksi. Hän käyttää niitä edelleen uskollisesti vaikkakin jo ovat varsin kauhtuneet ja kuluneet..
Neuleuraa blogia pystyttäessä oli jo ehkä puolisen vuotta. Olin opetellut neulomaan syksyllä 2012 ja blogi sai alkunsa alkuvuodesta 2013. Neuloin alkuun perussukkia ja opettelin lankoja, sittemmin pikkuhiljaa haastetta lisäten ollaan tässä. Ja vielä on paljon opeteltavaa! 

Yksi suurimpia inspiraation lähteitä on olleet facebookin neuleryhmät. Muistan aikanaan selaileeni sitä vimmatusti miettien, et voi kun joskus osaisin. Noh, nykyään osaa jo, mutta edelleen huokaisen kirjoneulesukkia katsellessa. Ehkä vielä joskus opettelen nekin ;)

Joskus on hauska selata ensimmäisia postauksia ja miettiä miten tyhmän näköisiä kuvia on kehdannut tänne ladata katseltavaksi ja millaisia virheitä sukista löytyy tai muuten vaa.. Mutta samalla huomaa sen oma kehittymisen, mikä on ehkä parasta. 


Kaikista parasta blogiantia on olleet ne tutut, kaverit ja ystävät. Blogin kautta on tutustunut hurjaan määrään ihmisiä, osa on päätynyt facebook-kavereiksi ja muutamasta on tullut ihan oikean elämän ystäviäkin. Olen myös onnistuneesti myös yhteen ystävääni tartuttanut kässäkuumeen ja bloggailuinnon. Ilman tätä rakasta harrastusta olisin jäänyt paljosta paitsi. :)


Mitä lankahelvetti on tulevaisuudessa? Varmaan sama iloinen hömppälinja jatkuu. Ajattelen Lankahelvetin itse villasukkablogina ja sitä se varmasti tulee olemaan jatkossakin. Villasukkien neulominen on niin kivaa! 


Haastan mukaan
Suoraan Sukasta
Kapteenilla
Langalla
Pipon ytimestä

Ei kommentteja

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.