Kohti seikkailua

Näin Raitalampaan blogissa ihanat raitasukat regian adventure-langasta ja vakuutuin niin paljon, että hommasin pari kerää ja tekaisin pikaiset perussukat. Yleensä en pidä näistä niinsanotuista kirjoneulelangoista, mutta nyt sattui niin herkulliset värit, joten sorruin. Tilasin kahta eri väriyhdistelmää, enkä millään malttaisi odottaa, että pääsen neulomaan toistakin adventurea - mutta päätin etten koske lankaan ennenkuin saan yhden keskeneräisen valmiiksi.

Nämä sukat päätyvät joululahja-laatikkoon, josta sitten valikoituvat jollekkin onnelliselle joululahjaksi. Tää lanka näyttäisi varmasti upealta polvisukissakin, täytyy ehkä tehdä seuraavaksi semmoiset ;)Lanka: Regia Adventure Colors väri 6089, 70g
Puikot: 3mm
Ohje omasta päästä

12 kommenttia

 1. Nätit on! Vihdoin liityin blogisi lukijaksi, vaikka instassa olenkin seuraillut jo pidempään. Mutta oma, satuin olemaan 666. seuraaja :o :p

  VastaaPoista
 2. Ihanat värit olet valikoinut:)

  VastaaPoista
 3. Tosi kaunis on tämäkin versio Adventure-langasta!

  VastaaPoista
 4. Niin kauniit <3 Itelläiniki on tuota varastossa. Pitäis vaa innostuu taas sukkien teosta :D

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Moi! Sä olet tehnyt niin ihania sukkia yhdet ja toisenkin. Olen seuraillut sun blogia niin ajattelin tässä että osaisitkohan sä auttaa mua yhdessä asiassa :). Olen tehnyt pitkin talvea villasukkia joululahjoiksi ja nyt ajattelin yllättää oman mieheni kutomalla sille kanssa sukat. Mutta en halua tylsiä sukkia vaan ajattelin kun se fanittaa jääkiekosta jokereita niin haluaisin sille tehdä jokeri villasukat, jossa olisi jokereiden tunnus logo varressa. Mutta on ongelma etten ole löytänyt neulontakuvaa jokereiden logosta. Kuinka mä semmoisen saisin tehtyä? Olisiko sulla vinkkejä siihen? En ole kauheasti itse piirtänyt logoja mutta ensimmäinen kerta sekin on :).
  T. Jonna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Googlella löytyy paljon "knitting pattern generatoreita", joilla voi muuttaa minkä tahansa kuvan kirjoneulekuvioksi. Myös muistelen nähneeni voihan villasukka-fbryhmässä jokerisukkia :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.