Tripraptreppen

Piti hirveällä kiireellä keksiä sukkamalli siroon koon 43 jalkaan. Olenkohan ainut, kenen mielestä on kamalan hankalaa löytää kivaa mallia miesten sukkiin? Tosin näistä tulikin sitten hitusen naftit, mutta kyllähä se villasukka aina vähän löpsähtää!

Muistin treppenviertel-mallin ravelrystä, joita olin paksummasta langasta muutamat jo tehneet.  Malli on kiva ja yksinkertainen, silti jotenkin omalla tavallaan hauska ja erikoinen. Tein nämä ohjeesta poiketen sukkapuikoilla, enkä magic looppina. Sukat kyllä olisi parempi tehdä pyöröillä, koska vaikka kuinka yritin niin puikon vaihto näkyy nurjassa neuleessa rumasti.

Sukkien saaja oli kumminkin otettu ja tyytyväinen, joten tässä tapauksessa se on kaikista tärkeintä!


Lanka: Austermann Step, koko 43, 66g
Puikot: 2,5mm sukkapuikot

5 kommenttia

 1. Kivat sukat :) Pitää itsekin joskus tehdä tuollaiset.

  VastaaPoista
 2. Heips, oisko sulla jotain vinkkiä että miten saa lahjasukista oikeen kokoset? Lahjottavien kengänkoot kyllä tiedossa, mutta tarkempia mittoja en kehtaa kysellä ettei mee ylläri pilalle... :-) Muistaakseni sun blogissa oli joskus joku laskukaava, miten kengän numerosta muutettiin jalan pituus senteiksi?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohje löytyy täältä http://www.lankahelvetti.net/2015/01/salainen-sukkakaava.html :)

   Poista
 3. Kivannäköiset sukat! Mustakin on välillä hankala löytää miehille sopivia sukkamalleja; onko sitten niin, että kun suurin osa neulojista on naisia, niin suunnitellaan mieluummin malleja, jotka sopii itselle...

  VastaaPoista
 4. Vallan kauniit ja tosi hienon väriset sukkaset.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.