Summer is here

Kansainvälisestä villasukkaryhmästä löytyi ihana sukkapari. Ohje löytyi saksankielisestä blogista, mutta onneksi mallista löytyi myös englanninkielinen ohje. Ei muuta kuin tuumasta toimeen. 
Muutin ohjetta sen verran, että tein alkuun tavallisen 1o1n-joustimen ja mallikertoja tein varteen kaksi - ohjeessa olevan yhden sijaan. 

Näistä tuli varsin kivat kesäsukat, mutta meinasin kyllä laittaa nää joulua varten jemmaan. Päätin viime vuonna, kun joulukuun viimeisinä päivinä hulluna väänsin lahjoja, että tänä vuonna todellakin aloitan ajoissa. Nyt on sukkaparisaldo jo kolme, joten aletaan pikkuhiljaa olla jo voiton puolella! Näitä neuloessa taisin todellisesti selättää ohut lanka, inhottava lanka-syndrooman. VIHDOIN!Lanka: Austermann Stepp, 66g
Puikot: 2,25mm

7 kommenttia

 1. Kaunis sukkamalli ja väri. Suloiset sukat. :)

  VastaaPoista
 2. Täytyy laittaa korvan taakse tämäkin malli. On nätit kesäsukat.

  VastaaPoista
 3. Kauniit. (: Ja tosiaan, joululahjaneulonta on aloitettava ajoissa. Viime vuonna väänsin vielä viimeistä jouluaattona. :D Nyt on pareja jo, öö, ehkä kuudet, en ees muista kaikkia kun säilön kahdessa osotteessa. Ja yhdet lapaset. Ja nyt jo tuntuu ettei aika riitä kaikkiin mitä haluais tehdä!

  VastaaPoista
 4. Tosi kaunis malli ja väri. Minulle tulee yleensä myös kauhea kiire lahjasukkien kanssa. Ajattelin ihan samoin että aloitan jo niiden tekemisen:)

  VastaaPoista
 5. Steppi on kyllä aikas ihuna neulottava! Iteltäkin tipahti just puikoilta, josko tässä tänään saisin blogiin asti. Kaunis malli ja aika herkku väri!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.