Eri paria

Vihdoin on jotain valmista! Melkein podin jo huonoa omaatuntoa reilun viikon mittaisesta blogihiljaisuudesta, mutta kun ei oo ollut mitään valmista! Eikä oikein mitään muutamaan järkevää kirjoitettavaa.

Kesäilmoista on nautittu geokätköilyn merkeissä ja loggasin eilen 100. geokätkönkin! Olin asettanut tavoitteeksi kesän loppuun mennessä se 100, mutta hurahtihan se jo rikki ennen aikojaan. Varsin koukuttava harrastus. Toinen syy hiljaisuuteen oli kesäflunssa - olin kolmisen päivää ihmeellisessä kuumeessa, jokapaikkaa särki ei pystynyt edes neulomista ajattelemaan. Nyt siitäkin jo iloisesti toivuttu.

Nämä sukat ovat olleet työn alla valehtelematta ainakin kolme viikkoa. Niin tylsät tavalliset perussukat, ettei vaan huvittanut neuloa. Isäpuoleni pyysi kesäsukkia ohi mennen äitienpäivän tienoolla, joten tässä nyt hänelle semmoiset.  Lanka oli tuttua Katian cotton strech-puuvillasekoitetta ja mallikin omasta päästä. Nyt sain nämä vihdoin valmiiksi ja voin aloittaa jotain uutta kivaa! :D


Lanka: Katia Cotton Strech
Puikot: 2,5mm

12 kommenttia

 1. Postissa tulossa mulle tuota lanka sulta inspiroituneena :) Puikoilla myös toiset ei villaiset tulossa.

  VastaaPoista
 2. Kylläpäs on kivat! Miten sitä ei ikinä itse muka viitsi tehdä raitasukkia kun ne on muka niin taviksia vaikka oikeestihan ne on ihan loistavia sukkia! Ps mitä tuolle ylemmälle kuvalle on tehty kun se on niin kiva? Tai siis että onko se käsitelty noin, että tarkennus on vaan tossa edessä vai onko ihan objektiivin aikaansaama ilmiö?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota noin, sehän on valokuvauksellisesti iha paska kuva :D se kohisee ja on epätarkka :D pikaisesti kuvasin vain sukat, en jaksanut juuri paneutua. Suuri aukko objektiivissa tekee tuon syväterävyysefektin.

   Poista
 3. Hassua kuulla että muutkin potee syyllisyyttä jostain ihmeellisestä syystä jos blogia ei pääse / ehdi / voi päivitellä tietyin aikavälein. Ja tuota flunssaa tuntuu olevan liikkeellä enempi ja vähempi, meillä koko perhe ollu kohta toista viikkoa armottoman kuumeilun ja räkätaudin kourissa. Ihanat sukat olet siitä huolimatta saanut aikaiseksi =) Ja välillä se yksinkertainenkin on oikein kaunista :)

  VastaaPoista
 4. Sitä kun on kolmisen vuotta kohta joka viikko miltei jotain kirjoitellut niin kyllä se tuntuu hassulta olla kirjoittamatta :D

  Paranemisia sinnekin!

  VastaaPoista
 5. niin, miten se onkin, että ne tarpeelliset mutta tylsät neuleet aina venyy...! ja kun niiden valmistuminen venyy, ei pääse aloittaan mitään kivaa... onneksi selätit nämä, vaikka ihan nätithän ne on!

  VastaaPoista
 6. Hei! Ihana ja inspiroiva blogi sinulla, hiljattain tänne löysin ja seurailen säännöllisesti. Kun neulot paljon raitasukkia, niin tohtii varmaan tällainen aloittelija kysyä, miten saat raitasukkiin langan vaihdon onnistumaan niin, ettei eka kerros uutta lankaa tule eri tasoon vaan samalle tasolle, siististi? Tuolla jossain aikaisemmassa kommentointiketjussa olikin juttua kikoista, miten päättelyn tarvetta voi vähentää, mutta onko tuohon raitojen "eritasoisuusongelmaan" kikkoja?

  Sanni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kiitos kommentista!

   Siistein langanvaihto tulee kun vetää lankaa vaihtaessa sen jäävän langan välistä. En osaa oikein selittää, voisin joskus yrittää tehdä pienen opasteen tänne :)

   Poista
 7. Kivat ja kutittamattomat! Paljonko meni lankaa?

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.