Elämää instagramissa osa 4

Mihin ihmeeseen on hävinnyt se urhoollinen Henna, joka ei aloittanut uutta projektia ennen ensimmäisen valmistuttua? Se Henna, joka aina kaikki langatkin päätteli heti, eikä edes miettinyt mitään uuden aloittamista ennen..

Urheasti vielä varmaan vuosi sitten tein aina yhdem työn kerrallaan. Nyt tilanne on päässyt tursahtamaan pahasti ja valehtematta ainaki 5 työtä odottaa keskeneräisenä. Projektikasseja on miljoona ja jokaisessa niissä jotain täytettä. On sukkaa jos toistakin, huivia, koria, peittoa ja muuta väkerrystä ja tuntuu, ettei mitään saa valmiiksi asti. Intoa on kyllä tehdä, mutta aikaa ei niinkään. Mutta noh, kyllähän ne valmistuu jossain vaiheessa.

Instagramiin ahkerasti postailen niitä keskeneräisiä ja muutakin, mutta tässä pientä sneak peakia tulevasta.


Ensi viikolla tämä toivottavasti päätyy virallisesti tännekin ;)

Kesän kovin juttu on tähän mennessä olleet ysärifestarit ja juhannustanssit. Vuosia ollaan kaveriporukassa mietitty, et lavatansseihin pitäs päästä. Sitten päätettiin, et nyt mennään! Yritettiin olla vähän ajan henkeenkin. 


Toinen juttu oli Imatralla pidettävät ysärifestarit. Päästiin osallistumaan vain yhden päivän verran, mutta oli myös sitäkin hauskempaa. Paikanpäällä oli myös kampaamo tekemässä ilmaisia pikakampauksia, joten stailattiin ittemme oikein ysäriin :D


Vasemmalla minä ja oikealla ihana Iina <3

Alkuillasta oli vähemmän sakkia, onneksi tuokin korjaantui illan mittaan. 
Ysärihengessä olen myös tikuttanut töitä menemään. Kuulun tähän ihmisporukkaan joka tykkää katsella kaikki sarjat suoraan tuotantokausikerrallaan. Ensin tuijottelin vanhan Blondi tuli taloon-sarjan ja nyt vuorossa on Puhtaat valkeat lakanat. Olin tuolloin sarjojen ilmestyessä kouluikäinen, joten pieniä hataria muistoja noista on. Hauska näin jälkikäteen katsoa, vaikkakin hohto tuolloin 20 vuotta sitten oli vähän toisenlainen.Ostin myös Snurresta vihdoin ihanaa Louhittaren luolan lankaa. Moni sitä on kehunut ja päätin vihdoin kokeilla - enkä pettynyt. Hintahan on kovin suolainen, mutta joskus täytyy hemmotella. Nyt huivin ja keskeneräisen harmaan sukkaparin jälkeen voin todeta, että harmaa on todella vienyt sydämeni. Se on niin kaunis väri ja helposti yhdistettävä mihin vain väriin. 


Loppukevennykseksi vielä kuva, mikä aiheutti hilpeyttä niin facebookissa kuin instagramissakin. Tyyne oli joutunut kokemaan traagisen tapahtuman yksinolessaan eräs päivä. Kotiin tullessa oli vastassa oli räjähtänyt lankakerä ja vieressä nakotti niin viattoman näköinen pian 4kk vanha koiranpentu. Oiskohan tässä nyt aihetta reklamaatioon kun lankakerät noin turtsahtelee? ;) Eihän tuo pieni viaton eläin oo voinut olla asialla ;)


Mutta tälläistä tällä kertaa. Tykkäilemisiin instassa!

2 kommenttia

  1. Sullahan on asiat hyvin, jos vaan 5 keskeneräistä on kerrallaan... mä en osaa edes laskea montako mulla on....! Samaa mieltä muuten tosta louhittaren langasta, ihanaa ihanaa. Ja harmaa on ehdottomasti uusi musta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä ihana lanka! <3 mut mie luulin et se Orange is the new black ;D hihi! :D

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.