Tuliaisia pienille

Nyt uskallan julkaista jo tänne bloginkin puolelle. Meille tulee vauva! Siis sellainen pieni karvavauva - kleinspitz-rotuinen pikkurääpäle! Tätä vauvaa on odotettu jo loppusyksyltä asti, kun vihdoin sain siunauksen isännältä tähän lisääntymisprosessiin. Kun oli elellyt useamman koiran kanssa, niin kieltämättä elo vain yhden koiran kanssa tuntui vähän vajaalta. Paavo nukkui pois viime kesäkuussa, siitäkin jo pian vuosi. Viivi-valkee jouduttiin nukuttumaan vielä vuotta aiemmin.

Yhtään Liloa vähättelemättä, Lilohan on yksinkertaisesti maailman paras koira. Rotua ei oikeastaan tarvinnut miettiä, haluttiin pieni ja kätevä kleinspitz, mutta silti semmoinen pikkukoira, jonka kanssa voi huolella lenkkeillä ja harrastaa vaikka tokojuttuja ja semmoista ilman, että se hyytyy. Oli siis aika itsestäänselvä asia, että kun Lilo on kleinspitz niin tämä "numero 2" tulee edustamaan samaa rotua. Vaikka edesmenneet valkeat olivatkin palveluskoirarotuisia, olen aina ajatellut itseni enemmän "pikkukoiraihmisenä" kuin palveluskoiraharrastajana. :)

Syksyllä jo laittelin kasvattajalle viestiä ja sitten odoteltiin juoksua ja sitten pentuja, onneksi sieltä syntyi neljä tervettä pentua. Ihmettelen, miten pystyin olemaan ihan hissukseen tästä asiasta näinkin pitkään, toki läheisimmät ihmiset näistä suunnitelmista tiesi, mutta muulle maailmalle en halunnut huudella ennekuin asia olisi täysin varmaa. Nyt täytyy vielä muutama viikko jaksaa odotella, kun pieni muuttaa kotiin. Nimeä ei ihan vielä oo päätetty, alkuun mietittiin Lolaa, mutta vielähän tässä kerkee miettiä!

Lauantaina ajeltiin Katin kanssa Vantaalle. Halusin viedä pentusille jotain pieniä tulisia ja kaivelin trikoojämiä naruleluiksi. Nämä lelut ovat kelvanneet jopa Lilolle, joka on aika nirso leluilla leikkijä - joko nää patukat kelpaa tai sitten pesupallo. Noh, ainakin on helpolla päästy :D

Nämä lelut syntyivät siis ihan kädenkäänteessä illalla telkkaria katsellessa.


Koiran narulelu
Trikookudejämiä

Ja loppukevennykseksi tietenkin muutama kuva pienistä palleroista. 
Ikää heillä on nyt 5 ja puoli viikkoa <3
Tuo vaalein pentu on muuttamassa meille.

14 kommenttia

 1. Voi mikä karvavauva <3
  Mä olen meinannut että ottaisin kesän aikana koiran, ja tuo sama rotu kiinnostaisi. Onko sopiva hauva ekaksi koiraksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sopii hyvin, ainut miinus rodussa on haukkuherkkyys, mutta miusta sekin on paljolti koulutuskysymys. :) Ei muuta kuin tutkimaan hyviä kasvattajia :)

   Poista
  2. On ehdottomasti hyvä rotu ekaksi koiraksi 😊 Kleinspitzit on niin valloittavan suloisia ❤ Meilläkin tällä hetkellä yksi iso ja viisi pientä joista yksi jää meille 😘 Suosittelen Pienenpolun Kenneliä!

   Poista
 2. Mie en kestä ku sie julkaset näitä kaikkialla :D <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no tietenki mie julkasen!!! <3 tungen ihan varmasti kaikkialle <33333333333

   Poista
 3. Awwwwwwwwwww kleinspitzit on parhaita ! <3 Joku päivä vielä itsekin hommaan tuollaisen karvapallon :)

  VastaaPoista
 4. Voi eeeeiiiii <3 koiravauvakuume! Mun karvainen vauva on jo pappaiässä, 13v, ja se vetäisi kyllä hiilet uudesta koirasta :D mut niin söpöjä etten kestä! Onneks seuraan myös instassa, jonne toivottavasti postaat 24/7 :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olla hyvin paljon mahdollista et pennun kotiutumisen jälkeen onstatilin nimeks voisi muuttaa pentuhelvetiksi ;D

   Poista
 5. Ai jaa, täällä olikin tällaisia kiellettyjä kuvia. Tällaisiahan ei saisi julkistaa missään missä tällaiset täti-ihmiset voisivat niitä nähdä. Ne aiheuttavat täti-ihmisille hallitsematonta vartalon- ja äänenkäyttöä ja todellisuudesta vieraantumisen oireita. Normaalit ihmiset eivät kuulemma lässytä tietsikkaruudulle. Nih.

  Onnea karvavauvasta <3

  VastaaPoista
 6. On ne vaa sulosia <3 Alkaa itelleenki iskee taas koirakuume :D

  VastaaPoista
 7. Iiiiik...voi tavatonta, miten suloinen nappisilmä! :) Iiiik...mikä koiravauva. <3 Onnea iloisen asian johdosta. Seurailen taasen täältä blogista, miten asiat ja tarina jatkuu. terveisin, anonyymi-Leena, joka joskus taannoin jotain "kukkaelukkaa" kommentoi :)

  VastaaPoista
 8. Eikä!!!!! Aluks kun luin tuohon "Meille tulee vauva!" kohtaan luulin oikasti että tulee ihmisvauva :D Apua kun on suloinen!!! Blogiin sitten kans PAAALLLLJJJOOONNN kuvia pennusta! Awwwww...

  VastaaPoista
 9. voi ku on somia ja onnea vain tulevasta perheenlisäyksestä ;) <3

  VastaaPoista
 10. Vaarallisen suloisia kuvia. Minulla on aivan järkyttävä koirakuume. Minulla on haavaissa pykälää suurempi saksalainen eli Mittelspitz.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.