Kun sateenkaari ja vaahtokarkki kohtasivat

Netissä on vilissyt kuvia sukkapareista, joihin on raidoitettu sekaisin kahta raitalankaa. Ihastuin ikihyviksi, sillä etenkin jämälankasukat ovat aina olleet lähellä miun sydäntä. Jämälankasukissa on vaan aina se homma, se helvetillinen päättely. Nyt sain aikaiseksi megaraidalliset ja värikkäät sukat ilman kummempaa päättelyä. Lopputulokseen olen enemmän kuin tyytyväinen! raidoittelin vaan satunnaisesti ja miten huvitti, näissä ei siis ole minkäänlaista säännöllisyyttä tai kuviota :)


Lanka: Novita 7veljestä, raita sateenkaari & vaahtokarkki, 185g
Puikot: 3,5mm

26 kommenttia

 1. Tosi upeat värit, toimii yhdistelmänä melkeinpä paremmin kuin erikseen!

  VastaaPoista
 2. Aivan täydelliset! Kerrassaan upeat. :)

  VastaaPoista
 3. Hittolainen miten nätit kuvat!! Ja noi sukat! Multa on jääny toi vaahtokarkki hyllyyn, kun on mun makuun vähän pliisu. Mutta noin yhdistettynä toimii paremmin kuin hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Miulla kans sama, ei vaahtokarkki aiheuttanut mitään viboja, mutta kun nää yhdisti ni tuli tosi kivat :)

   Poista
 4. Samaa sanon kuin Nappikujan Anni . Vähän pliisu tuo vaahtokarkki oli hyllyssä, mutta tässä kyllä ihana. Lähtee kyllä seur. kauppareissulla molemmat kerät mukaan. Olet onnistunut hienosti!

  VastaaPoista
 5. Ihanat sukat! Minä en oikein noista raitalangoista tykkää yksistään mutta yhdessähän noista tulee ihan mahtavat! Taidan kaivaa heti puikot esiin.

  VastaaPoista
 6. Mulla jäi sateenkaarta jonkun verran tähteeksi ja kun en halua toisia samanlaisia sukkia niin olen miettinyt mitä teen lopulla kerällä. Tässäpä mainio idea!

  VastaaPoista
 7. kiitos vielä kerran huovutetun tossun ohjeesta mutta miten sait sen tossun malliseksi? Itselläni tuli pari läpyskää huovutuksen jälkeen? Onko se langasta kiinni? Lanka on ostettu Lankamaailmasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan vaan muotoillut kun koneesta ottanut :) vaatii vähä voimaa ja väkivaltaa :)

   Poista
  2. ok katson mitä tulee kun laitoin croksien päälle

   Poista
 8. Nää on I-H-A-N-A-T!!!! ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ <3

  VastaaPoista
 9. NÄMÄ on IHANAT!!!!! Minä varmaan joudun kanssa marssimaan kauppaan hakemaan nuo langat... tai jos ensi hätään katsois olisko mitään raitalankoja jo jemmassa.. Minäkun niin tykkään näitä tehdä, ja varsinkin niitä jämälanka sukkia ;) Mut tätä kyllä täytyy kokeilla! :)

  VastaaPoista
 10. Onpa kyllä ihanat ♡♡ Ja samoin tää blogin ulkonäkö, millon lie oon nettiselaimella lukenut! Ihanan yksinkertainen, tykkään :) Tykkäätkö huonoa, jos vähän lainaan ideoita omaani..? Mullakun nuo reunat on yhtä sotkua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anna palaa vaan :) mie ostin tän ulkoasun tälläisenä valmiina etsystä :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.