Elämää instagramissa osa 3

Jälleen aika kuulumisille. Viimeeksi jäätiin siihen, kun Lilo sairastui ja leikattiin. Nyt onnekseni voin todeta, että Lilo toipui ja kuntoutui hyvin. Hitaammin kyllä mitä odotettiin, mutta nyt tikit pois saatuaan on jo oma vanha itsensä.

Sunnuntaina järjestettiin tällä kulmakunnalla koiranäyttely, jota käytiin parin ystävän kanssa tiirailemassa. Mukaan tarttui Lilolle uusi kylpytakki. Dog It Life-firma tekee näitä käsityönä, joten ihan kannatuksen vuoksikin oli pakko ostaa. Tuommoinen takki on kätevä varsinkin kesällä viilentämiseenkin ja pesujen jälkeen kuivaaminen on huomattavasti helpompaa, kun viskaa tuon vaan niskaan :)Toisena koirahankintana on pakko mainostaa pientä Imatralaista firmaa - Artun koiratarviketta, josta tilasin uudet nahkahihnat. Pienen koiranomistajana on aina se ongelma, mistä löytää sopiva hihna - jos löytyy sopiva hihna niin silti lukko on usein iso ja se painaa koiraa kaulasta. Tilasin sähköpostilla kapeat nahkahihnat ja toivoin erikseen mahdollisimman pienen lukon, puolitoista viikkoa ja hihnat saapui. Olen äärimmäisen tyytyväinen saamaani palveluun ja ehdottomasti suosittelen muillekin. Näillä 1,8 metrin rasvanahkahihnoilla oli hintaa vain 10e per hihna, mikä on mielestäni vielä nahkahihnasta halpa - plus sekin on suomalaista käsityötä! Tämä ei siis ole maksettu mainos, ihan vaan oikeasti tyytyväisen asiakkaan mielipide!

Tässä välillä on tehty vähän käsitöitäkin ja kuvattu sukkia blogiin. Usein oon maininnut, että kuvaan kaikki sukat itse ja käytän sukkamalleina ystäviäni. Tykkään panostaa kuviin, koska se on niin superiso-osa blogia ja toisekseen useimmat sukat näyttävät jalassa ihan toiselta kuin parina jossain lattialla. Usein tausta ja rekvisiitta kuviin aiheuttaa päänvaivaa ja luovuutta on käytettävä. Tältä esimerkiksi viimeisin tennarisukkapari näytti behind the scene :D "Voitko vähän siirtää jalkoja tohon, tai tohon.. nosta vähän pyllyä.. JOO! pysy paikallaan, oota hitto salama miettii... oota, noni! jee" :D


Uusin villitys näkyykin instagramissa jo varmaan rasittavuuteen asti. Innostuin meinaan geokätköilystä! Ystäväni innostui siitä parisen kuukautta sitten ja Pipon Ytimestä-Sinikin on kirjoitellut tuosta harrastuksesta. Ajatuksena se oliki jo varsin tuttu, mutten virallisesti ollut käynyt yhdelläkään kätköllä. Sunnuntaina sitten käytiin parin ystävän kanssa etsimässä pari kätköä ja seuraavana sitten urakalla lisää. Ja olihan se pakko töistä tullessa eilenkin käydä hakemassa vielä yksi purkki! Varsin koukuttavaa. Olisi hauska tietää, onko teissä lukijoissa yhtään geokätköilijöitä? Oma saldo on tällä hetkellä huimat 9 purkkia, mutta kesää kohti varmaan kasvaa ;)


Mutta tälläistä siis tällä kertaa, kuten varmasti jo huomaattekin, oon aika aktiivinen instagramissa ja vain murto-osa päätyy tähän Elämää instagramissa-sarjaan. Tykkäilemisiin siis ;)


Kuva, jonka Henna Jokio 🎀 (@lankahelvetti) julkaisi

9 kommenttia

 1. Mä kätköilen! MÄ, MÄ, MÄ! En oo kyllä löytäny kuin pari, koska se on mun ja miehen harrastus ja mies on 2/3 vuodesta pois kotoa. Muutama kätkö on jäänyt löytämättä vaikka on metsässä könytty. Pakko päästä etsimään ne ettei jää vaivaamaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niin! Piti kattoo meijän Sipelle kans tota "kylpytakkia" :D Ei aina jaksa kuivaa sitä hiustenkuivaajalla, joten kesällä saa aika paljon kuivua itestään. No sehän tarkoittaa sitä, että vaikka kylppärissä kuivaa ja ravistelee, niin se ravistelu jatkuu kyllä ympäri kämppää ja sitten joka paikka on karvassa ja vedessä :D Toi vois ehkä auttaa siihen hommaan ja uimareissulle näppärä ja viilennyskeino on vielä plussaa! Että kiitos hyvästä mainostuksesta :)

   Poista
  2. Joo, nimenomaa just toho ravisteluun iteki sen ajattelin. Pyyhkeellä ei ikinä saa niin kuivaks ja sit seinät täys roiskeita.

   Poista
 2. Täällä on myös yks kätköistä hurahtanu. Siskoa Pari vuotta sitte autoin yhden kätkön kanssa ja sen jälkeen oon ite hakenu 70 kätköä. Pohjoisin on Napapiiriltä ja eteläisin on Viron Tartosta.

  VastaaPoista
 3. Joo, kätköilyä on tullut harrastettua runsas kolme vuotta. Välillä on vähän hiljaisempaa, sitten taas ahkerampaa etsiskelyä. Aika monta lomareissua on jo tehty ns. kätköily edellä, mikä lienee kaikkien mittareiden mukaan oikeasti hurahtaneen merkki. Tunnustan! Mutta myös kannustan, on se niin kivaa.

  VastaaPoista
 4. Koiran kylpytakki, voi taivas. Onko sillä yö- ja uimapukukin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei, mutta oisko vähän söpö semmonen jenkkityylinen pinkki pitsihörhelö-yöasu!!! ;)

   Poista
  2. Itseasiassa voisi olla täälläkin päin käyttöä moiselle! Varsinkin kesällä viilennykseen ja pestessä. Ainakaan ei ravistelis hurttamus joka paikkaan. Henna, tiedätkö saako noita isompinakin? :)

   Poista
  3. Kyllä varmaa, mie ompelin edesmenneelle valkeelle semmosen, ku ui paljon. Oli hyvä ku heitti vaa niskaa nii avot ku kuivas kivasti s seinät ei oo ihan roiskeissa pesun jälkeen :) ja viilentämiseen on ehdoton ykkönen, kun Liloa on hankala kesällä viilentää. :/ Mut eihän kaikki ymmärrä, että toiset haluaa vaan ja ainoastaan lemmikkinsä parasta ;)

   ilmeisesti tää firma tekee mittatilauksenaki, tsekkaa sieltä - http://dogit.fi :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.