Väriä harmauteen

Johan ihan liiaksi saatiinkin nauttia kivoista kevät keleistä. Ainakin tällä kulmakunnalla taivaalta on työntänyt räntää eilisestä asti. Juuri kun riemastuin, että kurakelit alkais olla ohi ja tiet kuivia. Väärässä olin.

Viime viikolla tuskailin, kun mikään sukkamalli ei oikein sytyttänyt. Puikoilla on nököttäneet keskeneräisenä ne toiset pinkit tennarisukat, muttei huvittanut niitä neuloa. Kaivelin lankavarastoani ja löysin kässämessuilta ostamani opalin kerän ja pistin sen puikoille. Vaikka aina valitan, että ohut lanka ei oo miun juttu niin nyt pakko pyörtää puheeni.  Lanka oli ihana neuloa ja neuloksesta tuli nätin sileä. Nämä sukat syntyi parissa päivässä, vaikkakin ovat varrettomat. Lankaa oli ihana neuloa ja harmikseni huomasin, ettei tätä kyseistä lankaa enää saa ainakaan Suomesta :( Jos olisin tajunnut ostaa toisenkin kerän.. Mutta en.

Nämä sukat tein ihan omiin jalkoihin. Kaipailin ohuempi kevät-villasukkia, kun 7veikkasukat alkoivat tuntua jo vähän liialta. Nämä ovat just hyvät!Lanka: Opal Surprise
Puikot: 2,5mm
Ohje omasta päästä

12 kommenttia

 1. Tuo on kyllä tosi ihanaa lankaa neuloa ja lisäksi kestää nyppyyntymättä rajussakin käytössä. Itsekään en ole juuri tota sävyä löytäny Suomesta, Saksasta saa kyllä..

  VastaaPoista
 2. Tosi kauniit värit! Mulla on yhdet sukat Opalista ja oon tykännyt kun on niin kestävää.

  VastaaPoista
 3. No kylläpäs ovat pirteän väriset!

  VastaaPoista
 4. Täältä ruotsinpuolelta kyllä löytyy juuri tuota lankaa :)

  VastaaPoista
 5. Vaihtuu kivasti nuo värit näissä :)

  VastaaPoista
 6. Ihanaa lankaa, värjt vaihtuvat siinä todella kivasti! :) Pitää varmaan joskus tilata tuota itselle, ja tikuttaa siitä villasukat!

  VastaaPoista
 7. Upeet! Mun on pakko nyt opetella neulomaan.

  VastaaPoista
 8. Värin vaihtuu tosi miellyttävästi. Tuollainen lanka kelpais tännekin, siitä tuli kivat sukat <3

  VastaaPoista
 9. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 10. Kyllä on ihanan pirteän väriset sukat :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.