Tennareita pitkästä aikaa

En oo taas toviin tehnyt tennarisukkia. Täytyy sanoa, et yhdessä vaiheessa väänsin niitä vähän liikaakin, meni miltein maku. Nyt taas toiveesta tein pari paria pinkkejä tennareita ja tässä niistä toiset. Kuvissa taas oikeaa värisävyä en onnistunut tallentamaan, mutta novitan pinkkiä ovat.

Odotan jo innolla kesää, kun pääsee kuvaamaan ulos. Lisäsalama on talven aikana osoittautunut hyvöksi ostokseksi, mutta ei sekään luonnonvaloa korvaa.

Jostain syystä on ollut nyt ihme sukkamasennus. Haluisin kokeilla jotain uutta, tai löytää jonkun kivan mallin mikä sytyttäisi. Vastaan ei ole oikein pitkään aikaan semmoista - wow, ton mie tahon tehä! jos teillä rakkaat lukijat on semmoisia lempisukkamalleja, niin linkitelkää ihmeessä! Tuntuu tyhmältä tehdä vaan samoja vanhoja. Mitään kirjoneuleita en ehkä uskalla vielä kokeilla vaikka varsinkin polvimalliset kirjoneulesukat ovat varsin upeita. :)

Mutta asiaan, tässä nämä :)Lanka: Novita 7 veljestä, 95g
Puikot: 3,5mm

3 kommenttia

 1. Meitsin lemppareita on ehottomasti kaikenmaailman puolipitsit. Eli Piirakat, Kertut ja muut. Erityisesti Kerttuja on tullut tehtyä viime aikoina useita.

  VastaaPoista
 2. Hei.
  ihastuttavia sukkia sinulla ja noita tennareita täytyy joskus itsekkin kokeilla. Mieleeni tuli että oletko kokeillut kumpare mallia? Taikka tehdä sukkia isoäidin neliöistä? Siinä jotain ideaa kokeilulle, itsellä menossa akryylilankojen tuhoominen isoäidin neliöiksi. Tiedä yhtään vielä mihin päätyvät, mutta hauskaa kevään odotusta

  VastaaPoista
 3. Minä olen viime viikolla tehnyt pari paria So Sweet Sockseja pätkävärjätystä Nallesta. Ohje löytyy Raverlystä ja sen suunnittelija Taimitarha blogista. Taimitarhan blogissa on paljon muitakin ihania sukkamalleja myös paksummalle langalle (7Veikka).

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.