Arkea instagramissa

Viime instapostausta tehdessäni huomasin, että vain pieni murto-osa tuntuu seuraavan miuta siellä. Sain viestiä, miten kivaa oli kun jaoin sitä arkea tännekin. Mietin, että mitäs tykkäisitte semmoisesta viikottaisesta sarjasta, jossa jaan kuvia vähän tännekin? Toki - voihan miun instaa ihailla esimerkiksi tuosta sivupalkista nettiselaimella, mutta eihän se nyt sama oisi.

Tässä olisi tämän viikon kohokohdat.Jos mennään viikko takaperin, niin olin ihan innoissani menossa katsomaan elokuvaa. Vasta vastikään innostuin tästä Fifty Shades Of Grey-kirjasarjasta, toista kirjaa juuri lueskelen. Täytyy sanoa, että elokuva oli jokseenkin pettymys - vaikka ainahan ne kirjat vaan on parempia. Paljon ollenaisia osia oli jätetty pois. Luulen kyllä, että on mentävä katsomaan se kakkonenkin, sitten kun se joskus tulee :D


Pitkästä aikaan puikoilla on tennarisukat. Vieläpä kaksinkappalein. Lupasin eräälle facebook-kaverilleni tekeväni pinkit tennarit. Tässä ne ovat tulossa hiljalleen. Toinen samanvärinen pari pitäisi tehdä vielä näiden jälkeen, sitten voin taas keksiä kaikkea muuta kivaa :)


Hyvä ystäväni kävi piipahtamassa viikolla. Aiemminkin olen jo maininnut, että hänellä asustaa meidän Lilon pentu, tosin Sissi täyttää jo tänä vuonna neljä, mutta jälkeläinen enivei. Ei ole omena kyllä kauas puusta pudonnut, väri vaan mennyt vähän tummemmaksi :DVärien loistoa töissä. Aloittelin töissä projektia ja tutustuin ihanaan itselleni uuteen lankaa, siitä on kyllä luvassa lisää. Rakastan vaan tuota värien ilotulitusta! 


Perjantaina ihmeteltiin Lilon kanssa kevätaurinkoa. Kuulin jo lokkien naurua tällä viikolla! Miten onnelliseksi se ihmisen voi vielä tähän vuoden aikaan tehdäkin?! :)

Lopuksi voin todeta, että tässä ei ole läheskään kaikki instan sisältö, mitä sitten olen tässä viikon sisällä ladannut. Jotainhan sinnekin on jätettävä ;) Mutta mitäs tykkäätte? Oisko tälläinen juttu jes vai nou? Toisaalta olisi hauska avata miun arkea tänne vähän enemmänkin, mutta toisaalta tykkään pitää tämän blogin vain käsitöille. Mutta kun käsityöt on niin iso osa miun elämää.. Äh!

Painelkaahan noita rasti-ruutuun juttuja ja jättäkää kommenttia, että kannattaako tästä tehdä ihan viikottainen juttu?

Mukavaa ja aurinkoista viikonloppua!

12 kommenttia

 1. Tätä oli kiva lukea! Olen tosin jo mummuikäinen ja Sinä ilmeisen nuori, mutta meitä yhdistää rakkaus käsitöihin - nimenomaan sukankutomiseen! Terveiset aurinkoisesta Satakunnasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! :) Miusta on myös, että käsityöharrastus ja -innostus ei katso ikää :)

   Poista
 2. Seuraan täällä blogissa ideoitasi, joten kiva, että jaat myös täällä. Sinun blogisi kuvista innostuin ostamaan Hipon ohjeet ja tekemään niitä poikani kummilapsille joululahjoiksi. Muitakin ideoita olen täältä napannut.

  VastaaPoista
 3. Jee jee, mä peukutan tätä !! :))

  VastaaPoista
 4. Ehottomasti lisää tämmöstä(kin)! Instagram ei houkuttele mua, joten kannatan tätä systeemiä. Ei käsityöblogi siitä kärsi, jos seassa on välillä muutakin arkea. Mä tykkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, ei kärsi - vaikkakin ne käsityöt on iso osa sitä arkea :)

   Poista
 5. Ihan ok, seuraan sua kummassakin paikassa!!

  VastaaPoista
 6. Tää on loistava!!! Mä tykkään!!! ehdottomasti Kannatan!!! kenties voisin kokeilla joskus itsekkin :) Eli suorastaan loistava idea! :)
  Olen puhunut. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh! No hyvä! Täytynee tehä tästä sit joka lauantainen-juttu sitten :D

   Poista
 7. Seuraan ahkerati blogiasi, aivan ihania käsitöitä! Minä myös olen mummuikäinen, mutta on kovin mukavaa seurata nuorten tekemiä juttuja ja niistä saa hyviä vinkkejä. Enimmäkseen kudon sukkia. Hyvää jatkoa sinulle elämän kaikilla osa-alueilla!

  Riitta pääkaupunkiseudulta

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.