Vanhassa vara parempi

Sain vuoden vaihteessa tilaustöiksi parit huopatossut. Tilaajalla oli omasta takaa muutama kerä vanhaa puroa, joista toivoi tossut saavansa. Joulun huopatossubuumin jäljiltä motivaatio ei ollut hirveän korkea ja kun käy töissä arkisin ja siihen päälle arkiset askareet ja ystävät + perhe niin jopa miulla on tuntunut tahti hidastuvan käsitöissä. Onneksi sentään voin neuloa töissä, ettei ihan pääse tästä tavasta ;)

Mutta niin - Lanka oli ihan miun väristä, miltein harmitti paketoida ja viedä ne postiin. Jos novitaa pitää kritisoida, niin kiroan sitä alati vaihtuvaa väri- ja lankamallistoa. Ymmärrän sen uudistumisen tarpeen ja trendit, mutta miksi ihania herkkulankoja poistetaan myynnistä (tapaus sateenkaari esimerkiksi) kun taas esimerkiksi harmaata seiskaveikkaa on tarjolla vissiin viittä erilaista.

Mutta enivei. Tälläiset niistä tuli. Ihanat -vaikka ite sanonkin!Lanka: Novita 7 veljestä & puro
Puikot: 5mm ja 7mm

11 kommenttia

 1. Pitäisiköhän meidän sopia jostain yhteishuoltajuudesta?? ;) Onneks tuolla miehekkeellä on pieni jalka niin voin pitää kumpiakin tossuja :) Ne on ihanat <3

  VastaaPoista
 2. Mua ärsyttää ihan sama seikka Novitassa! Seiskaveikassakin on tarjolla niitä tylsiä perusvärejä vaikka kuinka pitkään, mutta sitten nämä ihanat värikkäät vaihtoehdot katoaa aina! Ikinä en osaa olla riiittävän ajoissa liikkeellä, että saisin haluamani varastoon, vaan ne on aina sitten jo kadonneet tai loppu... Vanha puro oli mielestäni todella paljon parempaa kuin nykyinen joki. Ja väritkin oli mielestäni paljon paremmat. Onneksi mulla on tätä puron Iloa iso kasa jemmassa. :D Muutamat lapaset ja tossut oon siitä tehnyt, mutta yritän säästää tulevaisuuden tarpeisiin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä niin yhdyn tähän kommenttiin! Kaipaan veikan värikkäitä lankoja ihan kamalasti :( Ja niitä neonvärisiä valoville ja valoanni lankoja!

   Poista
  2. samaa mieltä täällä suunnassa, :/ kaikki kivat värit ja langat lopetetaan, esimerkiksi juurikin tämä puro. sitten Tico tico, Nallen ihana kukkaketo (lähinnä kielon ja koivun menetys harmittaa) sitten tietty huopainen...
   ja voi kyllä kelpaisi nämä minunkin jalkaan!

   Poista
  3. Tänään sain tietää, et puroa - sitä vanhaa samaa saa Turkista! Ilmeisesti novita ostanut omansa sieltä, muutamaa samaa väriä ainakin oli http://www.iceyarns.com/fi/yarn/q.85-554/q.58-322#ajaxitemfi/luxury-premium-langat-taika-villa-deluxe-keltainen-monivrinen-vihre-ruskea :)

   Mut joo. Hallaa yritykselle miusta tuo liian tiheä vaihtumistahti :(

   Poista
 3. Et ole ainut, jotka tympääntyy alativaihtuvasta mallistosta.. Juuri kun kerkeet huomata kivan langan ja et sitä muka osta, kun onhan nuita entisiäkin, niin kohta saa huomata, että tuotanto on lopetettu.
  Kuitenkin nämä huopatöppöset on aivan ihanan väriset, kelpais niin minullekin!

  VastaaPoista
 4. Satutko muistamaan onko tässä käytetty yhtä vai kahta Puron sävyä? :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.