Nyt se on tehty!

Pitkään olin jo haaveillut tekeväni ne. Opettelevani vihdoin sen tiimalasikantapään. Olin lukenut kauhukertomuksia neuleryhmistä miten siitä tulee ruma ja reikäinen... Noh, mut jos silti uskaltaisin.. Suuri Käsityö-lehdi oli julkaissut meinaan suomenkielisen youtubevideon, jonka avulla oli oikeasti helppo harjoitella.

Uskomatonta, mutta miun kantapäähän ei tullut reiän reikää! Miulla tuppaa tavan kantapäähän jäämään reikiä mutta nyt sekin on ratkaistu - tästä mie tykkään!

tiimalasisukat2

tiimalasisukat

Lanka: Regia Vulcano Color
Puikot: 3mm

12 kommenttia

 1. Hei kiitos videon jakamisesta. Mää niin pähkäilin kans tiimalasikantapään kanssa kun vaan kirjallista ohjetta seurailin, ei siitä tota silmukan kiristymistä noin älynnyt tehdä... :D Reikänen ol lopputulos, mut josko uskaltas kokeilla uudestaan nyt ku on saanu visuaalista vahvistusta hommaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, miulla vähän sama.. Mutta tuo video selvensi hurjasti :)

   Poista
 2. Just tein ite kans ensimmäisen enkä oo koskaan novitan kirjallisesta ohjeesta sitä ymmärtänyt, mutta youtube pelasti minutkin :D

  VastaaPoista
 3. Hienot sukat, aivan ihanat värit! Minullakin vielä tiimalasit tekemättä, vaikka niin monesti olen ajatellut että ehkä seuraaviin. No, ehkä siis seuraaviin... :)

  VastaaPoista
 4. Kauniit sukat, ihana lanka!

  Itse opettelin tiimalasikantapään muutama vuosi sitten kun se perinteisempi ei onnistunut (ala-asteella toki olin tehnyt). Nyt menee jo molemmat.

  VastaaPoista
 5. Kauniit sukat. Kun joskus aikoinani tiimalasikantapään tein ensimmäistä kertaa, niin siitä tuli suosikkikantapää.

  VastaaPoista
 6. Hienot! Tämä rohkaisi myös minua, eli eiköhän se tiimalasikantapää tule kokeiltua nyt tekeillä olevissa sukissa :)

  VastaaPoista
 7. Yhdellä arvalla mukaan,mahtista!ja hurjasti Onnea!

  VastaaPoista
 8. Kauniin väriset sukat! En ole itsekään ikinä kokeillu tiimalasia vaikka meielessä ollut =) Tuppaa menemään vanhalla mallilla aina nii ei tarvi tuijotella ohjeita =D Sain muuten hipponi tehtyä, kiitos rohkaisusta =)

  VastaaPoista
 9. Itselläkin on seuraava listalla kokeilla tiimalasikantapäätä. Ja monta muuta sukkamallia ja tekniikkaa :D

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.