Niin pehmeää

Miulla on uusi suosikkilanka. Se on ehdottomasti teeteen tundra. No miksikö? Noh, kun yhdistetään alpakka ja polyamidi niin siitä tulee superpehmeä sukkalanka. Sain Katilta joululahjaksi Tundrasta neulotut sukat ja ne on taivaalliset. Porvoon Teeteeshopin goodiebagista jäi käteen kerä tundraa. Tiesin jo heti mitä siitä syntyy. Töistä kotiutin toisen kerän, niin saatiin sopivat sukat.

Lanka on ihana neuloa ja neulos on superpehmeää ja lämmintä. Tykkään kovasti. Ainut miinus tässä langassa on se, että sitä ei vielä ainakaan saa pinkkinä, heh! Lanka on uusi, vasta viime syksynä tullut markkinoille ja ilmeisesti Teetee suunnittelee uusia värejä tähän. Toivottavasti tulisi jotain pirteitäkin värejä näiden maanläheisten rinnalle, vaikkakin harmaat ja luonnonvalkeatkin ovat varsin kauniita - etenkin palmikkosukissa.

Tein nämä sukat magic looppina varresta aloittaen. Kokeilin myös taas näihin tiimalasikantapäätä ja taidan olla aika myyty tuolle taktiikalle. Varsinkin yksiväriset peruspalmikkosukat tuntui tulevan vikkelään.

Lanka: Teetee tundra (70% alpakkaa, 30% polyamidia)
Puikot: 3mm pyöröt

9 kommenttia

 1. Hienot sukat! Ja kuulostaa ihanalta tuo lanka, pitääpä itsekin tutustua. :)

  VastaaPoista
 2. Kivat sukat! Jotenkin rauhalliset, hyvällä tavalla tavalliset. :) Tykkään. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Unisukiksi nämä tein. nukuttaa varmasti mukavasti nää jalassa :)

   Poista
 3. Kivat palmikkosukat, ajattelinkin heti, että unisukkina nuo olisi varmasti lämpimät!

  VastaaPoista
 4. Mä kans tykkään tuosta langasta. Sen lämmön tuntee jo ihan tekovaiheessa käsissä :)

  VastaaPoista
 5. Olen tehny samasta langasta sukat tallisaappaisiin ja lämpöiset ovat kun siellä joutuu välillä seisoskelemaan ratsastustuntia katsoessa. Sen koen vaan huonoksi, että sukkaa kun käyttää niin se löystyy!! Semmonen löysä lurtsukka tulee sukasta. Se ei pidä niinkuin ryhtiänsä. Oleko huomannut samaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo, ei ihan niin ryhdikäs oo kuin tavan sukkalanka, mutta miun jalassa ainakin huomattavasti lämpimämpi ja muuten kivan pehmeä :)

   Poista
 6. Kauniit sukat!
  Kahdesti oon loopannut sukat kaksi sukkaa kerralla, mutta jotenkin en kokenut sitä tekniikkaa omakseni. Molemmilla kerroilla neuloin kyllä varpaista varteen, joten pitäisi varmaan kokeilla vielä varresta varpaisiin. Jos se tuntuisi enemmän omalta.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.