Ilahduta bloggaajaa-haaste

Sain Neulojan muistiinpanot-blogin Annelta tälläisen haasteen. Varsin ilahduttava semmoinen! Nyt pistetään vahinko kiertämään ;) Näin ystävän päivän kulmilla on hyvä muistaa kavereita täällä blogimaailmassakin!

Haaste on siis seuraavanlainen: 

Haasteen tarkoituksena olisi ilahduttaa kanssabloggaajia. Haaste on alun perin lähtöisin Tipulassa-blogista ja säännöt ovat seuraavat:
  •  Kirjoita blogiteksti, jossa kerrot haasteen säännöt ja haastat mukaan valitsemasi bloggaajat (päätät itse määrän).
  • Kun haastamasi bloggaaja lähtee mukaan ja julkaisee haastepostauksen blogissaan, laita ilahdutusasia vireille. Voit ilahduttaa bloggaajakaveria sinulle sopivimmalla tavalla esimerkiksi postittamalla hänelle kortin, kirjeen, pienen herkun tai jotain omatekemää. Ilahduttaa voit myös vaikkapa kommenttien tai sähköpostin välityksellä!
  • Voit tottakai ilahduttaa myös haasteessa jo mukana olevaa bloggaajakaveria, mutta silloin haastetun ei tarvitse enää itse haastaa uusia kirjoittajia.
Aion haastaa seuraavat bloggaajat:

Omin pikku kätösin - Heidillä on ihastuttava blogi. Meitä yhdistää värimaailma ja varmaan se ahkeruus ;) 

Puikoilta pujonnu - Yksi suosikkiblogeistani. Seuraan Piiaa myös instagramissa, jossa tuntuu olevan aktiivisimmillaan :)

Suoraan sukasta - Katin blogi on suht tuore, mutta se ei tee siitä yhtään huonompaa. Kati on hyvä ystäväni oikeassakin elämässä ja monet illat istuskellaan sohvalla ja tikutellaan yhdessä. :)

Kapteenilla - Sari on jo vanha tuttu. Tunnettu blogi maailmassa reilun vuoden verran ja livenäkin keretty törmätä. Sarilla on kauniita kuvia ja kauniita töitä.

4 kommenttia

  1. Kiitos kunniasta! Olen otettu <3 Pistän täysin surkean koneen ja kännykkällä bloggaamisen vaikeuteen tämän blogihiljaisuudeb, mutta ig päivittyy kyllä tiuhaan. Koitan skarpata ja otan haasteen vastaan :)

    VastaaPoista
  2. Haasten otan vastaan :) Kiitos Kaunis! :) <3

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.