Unohtuneet

Nyt täytyy tunnustaa! Joulun kiireessä unohdin kuvata ainakin kahdet lahjat. Ärsyttää! Sitten huomasin eilen, että nämäkin ovat jääneet julkaisematta, mutta korjataan vahinko nyt sitten.

Nämä sateenkaarisukat tein joululahjaksi serkkupojalle. Olivat ilmeisesti mieluisat, kun joulunpyhinä jalassa vilahtelivat. Vaikka epäilin, että onkohan liian räikeät 11-vuotiaalle, mutta eipä tainneet olla.

Tässä kuvassa mallin jalka on hitusen isompi kuin saajan niin kantapää ei niin kauniisti istu. :(

sateenkaaritonille

Lanka: Novita 7 veljestä raita
Puikot: 3,5mm

Tätäkin kuvaa ladatessa ilmeni ongelmia. Värit haalistuvat hirveästi bloggeriin ladatessa, 
joten tämäkin kuva on ladattu sitten flickrin kautta. Onko kellään muulla samaa ongelmaa?

8 kommenttia

 1. Mustakin tuntuu et kuvien värit jää bloggerin kautta laitettuna vaaleammiksi. :/ Poistin sit kuvat kokeilun jälkeen ja heitin photobucketin kautta uudelleen ja näytti paremmalta. Ehkä siin on vaan jossain joku asetus et se vähentää kuvan kontrastia tai kirkkautta hiukan, mut vaan hyyyyyvin piilos?
  Saat muuten tuon sateenkaari langan näyttämään paljon paremmalta miltä se mun silmään kerällä näyttää, ehkä sitä uskaltautus jossain kohtaa kokeilemaankin.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :D Moni lanka on kerällä ruma ja sukkana nätti, tai toisinpäin! :D Olin kattovinaan et se typerä googleplussan "kuvien parannus"kin on pois päältä, en tiedä mistä johtuu :(

   Poista
 2. Mulla kans Blogger yhessä välissä vaalensi joitain yksittäisiä kuvia, ei siis kaikkia samaan postaukseen ladattuja kuvia. Sitten se ongelma katosi jossain vaiheessa. Varmaan Bloggerissa vaan joku bugi aina välillä veikkaan? Pitäis itsekin ostaa tuota sateenkaarilankaa nyt kun sitä on jälleen saatavilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää ongelma on ollut jo reilun kuukauden. Jotkut menee ihan ok mut sit toista häviää saturaatiot ihan täysin, ärsyttävää. Facebookissa ja muualla ei oo samaa ongelmaa. :(

   Poista
 3. Ihanat! Juuri oikeaa väriä tähän talven harmauteen!

  VastaaPoista
 4. Joo, sama vika! Täytyy omiin jalkoihin saada myös tälläset :)

  VastaaPoista
 5. Hei!
  Löysin ensimmäistä kertaa blogiisi, kun googlettelin ohjetta virkattuun ruusuun. Blogisi on inspiroiva ja tekemäsi ohjeet ruusun tekoon olivat selkeät. Kiitos siis ohjeesta!

  http://kerttunenblogi.blogspot.fi

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.