Olé!

Osa varmaan tietääkin, että aloittelin tossa joulun alla muutaman kuukauden työharjoittelupätkää Pyöröpuikossa. Pyöröpuikko on siis ihana pieni lankakauppa keskellä keskustaa. Tinna aloitteli myös uuden vuoden kunniaksi kaupalle blogia, jota voitte seurata tästä.

Noh, enivei. Välillä kun on hiljaista niin työnkuvaan kuuluu neulominen. Niin ihanalta kuin se kuulostaakin! Liikkessä on ihana vanha sininen sohva, jossa kelpaa tikutella. Tosin kotineuleet ja työneuleet on ihan erikseen. Töissä neulotaan paljon mallineuleita uusista ja vanhoistakin langoista. Moni asiakas tahtoo nähdä miltä esimerkiksi kirjava lanka näyttääkin sitten valmiina - itse lukeudun myös näihin ihmisiin, kun joku lanka näyttää kerällä kamalalta, mutta valmiissa se onkin jo täysin eri!

Sainkin kokeilla itselleni uutta espanjalaista Katian sukkalankaa. Väri oli vallan hauska, vaikken oikein tiedä ihastuinko vai vihastuinko. Jokatapauksessa sukista tuli hauskat ja tällä langalla perussukkakin on ihan jännä!
Lanka: Katia Olé Storm, 85g
Puikot: 3mm

11 kommenttia

 1. Pitääkin käydä tutustumassa putiikkiin kun seuraavaksi siellä suunnalla lomailen.. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tule ihmeessä! Ja jos kerkeet ennen huhtikuun loppua ni samalla voit törmätä miuhunkin ;)

   Poista
  2. Jos ehtisin vaikka nuorimmaisen kanssa hiihtiksellä pyörähtää =) ootkos siellä joka päivä arkena aukiolon mukaa?

   Poista
  3. Arkisin kolmeen taikka puoleen kuuteen, vähän vaihdellen :)

   Poista
 2. Olipas kivan näköinen lanka vaikka onkin ihan pätkävärjättyä :D Itse ostin tässä kesällä italialaista pätkävärjättyä lankaa ja oli niin kauheaa oksennusta että piti rauhoittaa ihan yksivärisellä raidalla :)

  VastaaPoista
 3. Mahtavan värikkäät sukat! Minäkin haluan tuollaiset!

  VastaaPoista
 4. Kivastihan tuo neuloutui! Mitä nyt miun silmään pistää tuo vaaleansininen, mutta kaikki muut värit ovat tosi kivoja. Hassusti tulee syksy mieleen näistä väreistä.

  VastaaPoista
 5. Mahtava väri. Hiukan kateellinen tuollaisesta työpaikasta :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.