Näprääjälle

Huvittaa kyllä, en ole kerennyt kiihkeimmissäkään neulooseissa tekemään mitään omalle kullalle. Hän tilasi sukatkin ennen joulua, mutta olin jo suunnitellut muuta hänelle ja en kerennyt tekemään niitä sukkia. Onneksi ystäväni S hoiti senkin homman puolestani ja teki hienot sukat isännälle. Myös äitini oli ostanut joululahjaksi myyjäisistä toiselle sukat, kun sarkastisesti oli vihjaillut jo miun äitilleki, että kyllä se on kurjaa ku suutarin lapsella ei oo kenkiä!

Sukkia hän ei saanut kyllä vieläkään, mutta kun sai töistä joululahjaksi kosketusnäyttöhanskat niin siitä lähti tämä idea. Tommoset hanskat on niin ohuet, ettei ne kovilla pakkasilla lämmitä tarpeeksi. Mutta isäntä ei huolinut lapasiakaan koska onhan se nyt superkätevää kun voi hanskat kädessä näprätä puhelintakin, joten ideoin nämä narkkarihanskat :D . Toisinsanoen siis kämmekkäät.

Lankana käytin jokea ja huovitin ne 40asteessa. Koneesta ottaessa pelästyin et nää meneekin liian pieniksi mutta pienellä viruttelulla niistä tuli just sopivat. Halusin niistä tarpeeksi napakat, että ne sitten varmasti lämmittää.


Lanka: Novita joki, 60g
Puikot: 7mm

1 kommentti

  1. Kekseliästä! Kosketusnäyttösormikkaat on kyllä just siitä hankalia että kovilla pakkasilla meinaa kämmenet jäätyä... Hyvä vinkki!

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.