Kiireessä kuvattu

Nää sukat alotin jo ennen joulua. Tein ja tein ja tein ja tein ja tuntui ettei ne valmistu ikinä! Noh, onneksi valmistuivat kumminkin. Kummipoikani 4-vuotias isoveli toivoi luistimeen sukkia. Värin piti kuulema olla kirkkaanpunainen. Metsästin kaikista punaisimman langan mitä löytyi, kriteerinä oli myös, että langan täytyy olla ohutta, jotta se mahtuu mukavasti lämmittämään sinne luistimeen tai saappaaseen.

Näitä tehdessä pääsint testaamaan 15cm puikkoja. Olivat aika jännät. Vähän tuntui, että ne katoaan käsiin täysin, mutta loppujen lopuksi ohutta lankaa oli niillä aika kiva neuloa.


Lanka: Austermann step, 51g 
Puikot: 2,5mm
Koko noin 26. Ohje omasta päästä.

8 kommenttia

 1. Komeet sukat :) Minun ostoslistalla olisi myös nuo 15cm pitkät puikot, kuulostavat hauskalle :) Täytynee ostaa kun vastaan tulee.

  VastaaPoista
 2. Iteki vasta ostin 15 senttiset ja epäilin ensi kovasti toimivuutta. Ihan turhaa. Hyvät on paksummallaki langalla. Kivat pitkät punaisuudet :-)

  VastaaPoista
 3. Täytyypä itsellekin hankkia nuo 15 senttiset ja kokeilla miten ne toimii!

  VastaaPoista
 4. Eikös noi oo pinkit? Hienot kyllä on!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ainoastaan käyttänyt lyhyitä puikkoja sukkiin kolmisen vuotta. Niiden kanssa pystyy hyvin kutomaan vaikka koira tunkee mukaan telkkarituoliin. Pitkillä puikoilla pelkäsin aina että voi osua koiran silmään.

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Missä? Ei täällä sarvipäitä oo näkynyt, vaan pelkkiä sukkia! :D

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.