Joulun viimeiset

Unohdin kuvata kiireessä pari joululahjaa. Sain onneksi tilaisuuden kuvata ainakin nämä lapaset, vaikkakin näitä on jo keretty kovasti käyttää tässä välissä.

Valkoisten huopatumppujen myötä innostuin lapashuovutteluunkin ja ystäväni tarvitsi lämmikettä koirien kanssa lenkkeillessä. Muutin alkuperäistä ohjetta sen verran, että alkuun teinkin joustinneuletta nurjan kierroksen sijaan niin lapasen suusta tuli mielestäni nätimpi ja vähän tiukempi.

Täytyy kerrankin kehaissa novitaa, mielestäni joki-lanka sopii lapasiin oikein hyvin, ei tuu liian paksut tönkkötumput!


Lanka: novita joki
Puikot: 7mm

6 kommenttia

 1. Kyllä nimittäin on oikeasti kunnon pakkaskelin lapaset! Huopatossujen ohella ihan mahtavan lämmittävä lahja! Ja plussaa ettei ne todellakaan ole tönköt käsissä, onnistuu kepin heitot ja hihnan pito ym. Loistavasti! :) iso kiitos vielä tätäkin kautta!

  VastaaPoista
 2. Niin kauniit ja aivan varmasti myös lämpöiset:)

  VastaaPoista
 3. Tönköt huopatumput on kaameita! Sen takia ei ole tullut kokeiltuakaan, kun en ole nähnyt kuin sellaisia, jotka pysyvät itsekseen pystyssä vaikka maailmanloppuun. Nämä ovat kaiken lisäksi kauniit.

  VastaaPoista
 4. Ihanat! Mä tein joskus vuosia vuosia sitten huopasesta tumput, ja ne tosiaan oli ihan kauheen tönköt! mut lämpimät kuulemma olivat. Mutta ei varmasti omassa käytössä olisi niistä pitänyt.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.