Tassutossut

Taas yksi pari tossuja pukinkonttiin on valmiina. Nämä tossut syntyi tuttun tapaan huopasesta, mutta oon huomannut että pyykkikoneella on todella iso merkitys huopumisessa. Ostettiin uuteen kotiin uusi pesukone ja sen pesuohjelmat ovat kai jotenkin hellävaraisemmat kuin vanhan koneen niin tossut eivät huovu niin hyvin. Vaatii siis pientä harjoittelua, että saan tossuista täydellisiä. En kumminkaan kehdannut liian kutistumisen pelossa pyörittää näitä uusiksi vaan ajattelin, että lämmittävät saajaansa varmasti silti vaikka jäivät vähän löysiksi.

Harjoittelin taas neulahuovutusta ja lopputulos ihan söpö - vaikkakin toisen tossun tassut tuntuvat olevan vähän harvat mutta.. Harjoitus tekee mestarin! :D Täytyy käydä varmaan ostamassa se huovutusneulain kun tolla yhdellä neulalla tökkiminen tuntuu olevan tuskaisen työläistä miun makuun.Lanka: novita 7 veljestä & huopanen
Puikot: 5mm ja 8mm

11 kommenttia

 1. Suloiset tossut tassutella jouluna ♥

  VastaaPoista
 2. Söpöt ! Just mietin, että käyköhän tolle neulahuovutetulle jotain pesukoneessa? Millä ohjelmalla pesit? Mulla kans samsungin kone mulla ainakin tuntuu vähä ihmeellisiltä ohjelmilta kaikki..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa viskasin nämä vielä kuvanoton jälkeen koneeseen ku tuntuivat sittenki liian löysiltä. Tassukuviot kesti hyvin kyydityksen. :) omalla samsungin koneella oon pyörittäny 40asteeb daily-ohjelmalla ja linkouskierroksia 800-1200 niin on onnistunut hyvin :)

   Poista
 3. Tarviiko ne toisella kertaa vielä sen pussin sisälle? Musta tuntuu ettei samsungissa oo pyykille muuta vaihtoehtoa kun se päivittäinen, tai sitten se 2h puuvilla :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy tunnustaa et en oo ekalla kerrallakaa laittanu pussia, laiska kun olen :D ei oo huopunut yhteen :) se daily-ohjelma on toiminut miulla ainaki ihan hyvin :)

   Poista
 4. Ootko muuten tehny miehille näitä? Kuinkahan pitkä jalkuin pitää kutoa...? Ja riittääköhän 2 kerää huopasta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tein vaan kerroksia 55 sen 40 sijaan :) riitti kaksi kerää :)

   Poista
 5. Heippa hei! Hain tänään postista aikastas ihanan paketin, arvaatkos keneltä ;) Tulin siis kurkkaamaan blogiasi, ja taidankin jäädä vakiovieraaksi, sen verran tuli ideoita heti ensi-istumalta. Tosi iso kiitos vielä kertaalleen oikein onnistuneista ja ilahduttaneista paketeista, ja hyvää joulunaikaa!

  PS. Kirjoittelen tätäkin lämpimin varpain, ja nappasinkin näiden ohjeen tuolta muistiin. Kiitti!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.