Tämä joki ei jäädy koskaan

Vihdoin! Vihdoin voin huokasta helpostuksesta ja rehellisellä omatunnolla vastailla sähköposteihin ja kysymyksiin huopatossu-ohjeesta.  Tuon ohjeen kun vuosi sitten kirjoittelin oli vielä saatavilla huopasta, mutta nyt senkin novita on poistanut saatavilta niin on ostettava joki-lankaa. Olin nähnyt ihania huopatossuja ohjeellani tehtynä facebook-ryhmissä mutta nyt voin todeta varmasti että ohje sopii myös oikein mainiosti joki-langalle, eikä vaadi kummempia säätöjä.

Useamman parin huopatossuja tehneenä ne eivät ihan hirveesti oo houkuttanut itseäni. Mutta kun nämä sain koneesta niin melkein teki mieli jättää ne omiin jalkoihin pukinkontin sijasta! Pakko joulun jälkeen hamsteroida tätä lankaa lisää ja tehdä omiinkin jalkoihin lämmikkeet. Nämä kerät sain Salaiselta neuleystävältäni marraskuun paketissa, tosin luulin, että kaksi kerää ei riittäisi mutta lankaa jäi jopa jäljelle!

Tälläiset niistä sitten tuli, lopputulokseen oon äärimmäisen tyytyväinenLanka: Novita Joki & 7veikka
Puikot: 5mm varteen ja joki-osaan 7mm
Ohje huovutettuihin tossuihin 

Ps. Pakko kertoa pien salaisuus, koska en malta enää olla hiljaakaan..
Aloitan työharjoittelun lankakaupassa kahen viikon päästä!
En malta odottaa! Saan viettää kaikki päivät lankojen seassa, ihanaa!

14 kommenttia

 1. Itse kävin juuri eilen tätä sinun tekemää mallia miettien ostamassa kuusi kerää joki lankaa :D Näyttäisi olevan tällä hetkellä siwoissa tarjouksessa kolme kerää viidellä eurolla ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie yritin kattoa tarjouksia mut en nähnyt netissä ainakaan. Pitää ehkä käyä tos lähivaltsussa tänään :D

   Poista
 2. Kauniit tossut! Ja kivalta kuulostaa tuo sun tuleva harjoittelupaikka. Mä olen tehnyt yhdet tossut huopasesta tuolla sun ohjeella. Käyttökokemuksia ei ole. Äitini oli tossut itselleen. :) Mutta kiva kuulla, että jokeakin voi käyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! En malta odottaa tuota duunia, oon niin innoissani!

   Huopanen eroaa näissä tossuissa et joesta tulee miusta ohuemmat, mut lämmittävät varmasti silti :)

   Poista
 3. Suuret onnittelut harjoittelupaikasta :)! Postasin juuri blogiini tuotokset ohjeestasi ja pakko päästä tekemään lisää :D Hyvä kuulla, että Siwassa tarjous...pitänee heti käydä katsomassa! Eli nämä ilmeisesti naisten kokoa? Vertailinkin Huopasen ja Joen metrimääriä ja Joki-langassa metrejä paljon enemmän eli ilmeisesti senkin takia kaksi kerää riittänee :) Miesten versioihin 3 ehkä parempi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Kävinki kommentoimassa takaisin.

   Joki-tossuista tulee vähän ohuemmat kuin huopasesta, mutta varmasti lämmittää nekin. Naisten tossuihin riittää kaksi kerää jokea, jäi muutama metri yli mutta miesten tossuihin ottaisin varuiksi 3 kerää :)

   Poista
 4. Työharjoittelu lankakaupassa? Nirvanassa & koomassa. Ihan lankapöhnässä. Hurmoksessa ja sekaisin. Ostat koko varaston ♥ ♥ ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie mietinkin et onkohan tää nyt ihan vikatikki mennä töihin 5 päiväksi viikossa lankojen keskelle.... En ainakaan alota lankalaihista! :D Ei vais, luulen et viihdyn kun on niin tuttu paikka :) ja harva saa neuloa työkseen, kuinka siistiä! Sopimukseen laitettiin tuotevalmistus - saa neulomisen kuulostamaan tosi hienolta :D

   Poista
 5. Siis voiko parempaa työpaikkaa toivoa! Mää oon ihan kade!!�� lykkyä pyttyyn !!

  VastaaPoista
 6. Mahtavat tossut! Ja onnea työharjoittelupaikasta, kuinkahan paljon lankavarastosi kasvaa sinä aikana?!?!

  VastaaPoista
 7. Onnea harjoittelupaikasta! Kiva varmaan päästä koko päiväksi lankojen keskelle, mutta kuskaa töitä kotiin sitten kohtuudella :)

  VastaaPoista
 8. Mukava salaisuus! Aloitatko huomenna?

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.