Pieniä pakkausvinkkejä jouluun

On sanomattakin selvää, että joulun paras lahja on villasukat. Ite oon ahkeroinut melkeempä kaikille jo, mutta halusin vielä jotenkin personoida niitä. Koska suurinosa läheisistä ei ole käsityöexperttejä niin halusin liittää mukaan myös pesuohjeen.

Vyötteihin löytyi inspiraatiota voihan villasukka-facebookryhmästä. Sitten vaan tekstinkäsittelyohjelmalla ja tulostimella kikkailemaan. Näitähän pystyy muokkaamaan ja tekemään vaikka minkälaisia kun vähän viitsii. Omista tahdoin lähinnä simppelit.


LISÄYKSENÄ: sen verran, että näin jälkikäteen selvisikin, että noita kuvallisia pesumerkintöjä ei saisi käyttää. Itse kirjoitettuna pesuohjeita saa jakaa, mutta kuvalliset ovat jonkin lisenssin alaisia - joten muistakaa! :) Onneksi en kerennyt lätätä noita kuvia kuin kolmeen pariin, jotka menevät yksityishenkilöille joululahjaks, niin ehkei se niin justiina ole.. :)

Näitä Dymo-pakettikortteja on näkynyt jokapaikassa jo monta vuotta, mutta päätin kokeilla niitä myös. Ihan hauska tuli niistäkin, ehkä hieman rouheempi kuin vyötteestä, ei huono asia lainkaan sekään. Lapun taakse kirjoitin pesuohjeen. :)

6 kommenttia

 1. Ihania!!! Ihana jos saisin tuollaisen paketin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks ookki! Antaa vähän näköä ja kun kaikki ei välttämättä tiedä miten sukkia kannattaa hoitaa niin nyt sekin on hoidettu! :)

   Poista
 2. Hieno idea! Mistä löydän ohjeen tuohon virkattuun hevoseen mikä on oikeassa yläkulmassa? 5v heppahullun tytön joululahja vielä tekemättä =)

  VastaaPoista
 3. Todella ihania! Pitääpä itsekin aktivoitua tekemään pakettikortteja. :) Niin ja todella hyvä tieto tuo pesumerkkien käyttö, kiitos!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.