Metsän peikolle

Sain instagramin kautta niin mahtavan lankatarjouksen, että sitä en voinut jättää huomioimatta. Erällä seuraajallani oli ylimääräisenä lankaa ja miulla tarve - joten.. Posti toi mukanaan ihanan kasan novitan vanhaa puroa, joista tiesin heti mitä niistä syntyisi. Äidille pukin konttiin tossut.

Äiti toivoi joululahjaksi tossuja ja lisäsi " jos vähän värikkäämmät kuin harmaat.." joten saamansa pitää, muaha! Omaan silmään huopuessaan tuo puro muuttuu ehkä hitusen levottomaksi, mutta toisaalta - onpahan vähän väriä. Ja toisaalta ihminen, joka nauttii mökkeilystä ja sienestämisestä - hänen värisilmäänsä nämä varmati miellyttää. Itsehän olen tunnetusti neon-värien ystävä ;)Lanka: Novita puro ja 7 veljestä, 165g
Puikot: varteen 5mm ja purolle 7mm

5 kommenttia

 1. Harmi, että minulla on vain yksi Puro-kerä (juuri tuo väri). Olisin ilahduttanut yhtä ystävääni. Varmaan tarvitaan kaksi kerää Puroa noihin tossuihin. Paljonko meni 7 veljestä lankaa? Mietin riittäisikö tietty väri jämälankavarastostani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kaksi kerää jokea tai puroa. Varteen menee ehkä 100g noin :)

   Poista
  2. Linnea, multa löytyis tota Puro-lankaa sen verran, et jos tarviit niin voisin luopua yhdestä kerästä tarvittaessa. :) pistä sähköpostia yumyum@hotmail.fi jos kiinnostaa.

   Poista
 2. Tosi kiva värihän tuosta tuli. Tai ehkä mäkin oon metsän peikko, hihii.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.