Jämälangat hyötykäyttöön

En oo koskaan ollut mikään neuroottinen jouluihminen, tykkään kyllä antaa itsetehtyjä lahjoja, mutta koristeiden päälle en oo jaksanut nähdä vaivaa. Ikkunassa on ollut äidin tekemä himmeli ja siinä mein joulukoristelut oikeestaan on aina ollutkin. Toista se on tänä vuonna. Kun muutettiin uuteen kotiin sain jonkinlaisen sisustusvimman. Vähän kiva laittaa tota ja tätä ja tuota, verhotkin jopa vallilaa! Jossain näin ihania lankapalleroita, joten niistä syntyi idea. Hieman erilaisempi joulukuusi.

Ystävän kanssa pidettiin viime viikolla askartelutalkoot ja sain tähän kuuseen hienot koristeet. Meillä vallitsee kotona aika harmaa ja mustavalkoinen tunnelma, joten biltemasta löysin hauskoja ei niin jouluisia palleroita kaveriksi.Nuo lankapallerot syntyi helposti. 

Tarvitsi vain askarteluliimaa, vesi-ilmapalloja ja lankaa.
Puhalletun vesi-ilmapallon päälle kieputettiin liimassa (sekoitus puoliksi vettä ja puoliksi erikeepperiä). Pallojen annettiin kuivua vuorokausi ja sitten puhkottiin ilmapallot pois ja tadaa! 
Sitten vaan ripustelemaan ja somistamaan. 

Hyvää joulun odotusta!

9 kommenttia

 1. Yksinkertaista, mutta silti kaunista! Tykkään <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. :) ja aika ajaton, vaihtaa vaa pallerot joulun jälkeen ;D

   Poista
 2. Ylsinkertaisia ja kauniita, tykkään!!! Onnea uuteen kotiin!

  VastaaPoista
 3. Nää on niin hienoja! Kivan näköinen tuo "kuusi". :)

  VastaaPoista
 4. Hauska kuusi :D Nuo Bilteman joulupallot mielyttää munkin silmään, pitäisköhän ihan käydä kotiuttamassa... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :D Nuo on miusta kivat, joulupapereistaki aina valkkaan ne kaikista "ei-jouluisimmat" :D ja miusta tuo harmaa on nätti väri :)

   Poista
 5. Uititko langat liimamassassa vai sivelitkö kieputetut langat pallon päällä? Joskus tein uittamalla ja se oli aika sottaista hommaa. Vaan palloista tuli hienoja!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.