Ihana inspiraatio

Mie usein unohdan miten monta ihmistä täälläkin vierailee päivittäin. Sitä kun kirjottelee lähinnä itselleen muistikirjaksi ja läheisille ihasteltavaksi niin unohtuu, että maailmassa on aika monta ihmistä! Blogin kasvu on ollu nopeaa ja olen onnistunut innoittamaan montaa ihmistä!

Vuosi sitten en osannut ajatella, kun kirjoittelin huopatossu-ohjetta, että kuinka monta ihmistä siitä innostuu. Voihan Villasukka-ryhmässä on käynyt oikein kunnon huopatossuvilinä, kun kanssaneulojattaret ovat ohjeestani onnistuneet. Olen luvan kanssa kopsaillut kuvia Lankahelvetin fb-sivulle ihasteltavaksi, mutta ajattelin koota nyt tännekin muutaman.

Nämä kaikki tossut ovat tehty miun ohjeella, osa soveltaen ja osa pilkun tarkkaan - mutta jokaisessa näkyy se oma kädenjälki ja ajatus. Oon niin lämpimästi otettu tästä innostuksista, kiitoksista ja ylipäätään siitä miten on jollain omalla pikkujutulla onnistunut inspiroimaan ihmisiä noin valtavasti. Kiitos <3

Näitä tossuja pareja on tehty hurjasti enemmänkin, mutta valitettavasti kaikki ei tähän mukaan kerenneet ja mahtuneet. Tässä nyt kumminkin muutamat, olkaat hyvät!


6 kommenttia

 1. Jestas miten ihania tossukoita, noistahan saa hillittömästi inspiraatiota! Mulla on tokat tossut kuivumassa ja kolmannet puikoilla... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanos muuta! Niin monta tekijää kun on niin monta erilaista tossuakin, ihanaa! On niin ihana selata tota miu suosikkiryhmää fabossa ja aina se kivasti lämmittää kun näkee noita tossukoita :)

   Poista
 2. Tuo sun tekemä ohje on kyllä huippu! Itsekin niitä pari paria tekasin (todisteita blogissa).

  VastaaPoista
 3. Oi kuinka kauniita tossuja sun ohjeella on tehty! Itse ajattelin lisätä ohjeen ensi vuoden ToDo-listalle ;)

  VastaaPoista
 4. Minunkin tossut tuolla kurkistelee <3 tosi kiva ohje.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.