Tunnustautumista

Ajatus näihin lähti jokunen aika sitten, kun mietittiin käsityömessuja. Olisi kiva saada joku nimilappu tai muu, mistä porukka voisi miut tunnistaa messuilla. Facebook-kaverini tekee pinssejä, joten tilasin häneltä muutaman rintamerkin, joita voi messuilla käyttää ja miksei muissakin tapahtumissa ja vaikka ihan vaan arkilaukun kyljessä.


Mietin myös jotain arkisempaa juttua, millä voisi salamainostella itseään ja sitten keksin - Pipo! Trikoopipoihin nykyään painetaan ja brodeerataan vaikka ja mitä. Pienoisen googlettelun jälkeen löytyi Naputiina ja lähetin heille sähköpostia, saako pipoa omalla logolla. Naputiinasta ehdotettiin blogiyhteistyötä ja tässä sitä ollaan, onnellisena pipo päässä kirjoittelemassa teille.

Pipo tuntui heti laadukkaalta ja mukavalta päässä ja mikä tärkeintä - se on suomalaista käsityötä! Itse en osaa villapipoja tai muita ihmeellisiä keinokuitupipoja pitää, kun ne kutittaa. Oonkin useamman vuoden jo suosinut näitä trikoopipoja.

Lopputulema on se, että uskallan näin neulojanakin suositella Naputiinaa loistavan palvelun lisäksi myös verkkokauppana, koska sieltä löytyy niin neulojalle kuin ompelijallekin vaikka ja mitä, pipoista puikkoihin ja kaikkea siitä väliltä!13 kommenttia

 1. Hienot ideat. Pipolla varma näkyvyys :) Tollasen rintanapin voisin laittaa omaankin kassiini !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Pipoa tulee kyl takuuvarmasti pidettyä ahkerasti päässä :)

   Poista
 2. pipo on ihan mahtava ja varmasti tullaa siut helpommin huomaa tommosilla ;)

  VastaaPoista
 3. Tahtoo kans tommosen pipon! :DD

  VastaaPoista
 4. Siis aivan sairaan makee tuo pipo!!

  VastaaPoista
 5. Vau, hieno idea! Molemmat! Mie odotan jo ihan intona käsityömessuja, melkein yhtä vaikeaa kuin malttaa odottaa joulua :D

  VastaaPoista
 6. Loistavat keksinnöt nuo pippo ja pinssit!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.