Jämät käyttöön

Oon aika urakalla saanut villasukkatilauksia. Muutamaan olen jopa joutunut kieltäytymään, koska yksinkertaisesti ei riitä aika ja toisekseen taidot. Ainakin mie tunnustan olevani tosi kriittinen omasta työstä varsinkin jos sukkapari on menossa entuudestaan tuntemattomalle ihmiselle, tunnustaako kukaan muu?

Jokatapauksessa - facebook-kaverini kaipasi villasukkia. Toivoi vähän väriä ja pinkkiä. Tälläisiin sitten päädyttiin. Käytin pinkin kaveriksi jämiä.Lanka: Novita 7 veljestä
Puikot: 3,5mm

12 kommenttia

 1. Ihanan väriset! Itse olen ainakin käsitöiden suhteen paljon kriittisempi, jos ne tulevat käyttöön jollekkin muulle kuin itselleni. Vaikka monesti virheet joita töihin tulee, ovat sellaisia, mitkä itse huomaa kaikista parhaiten. Hassu ristiriitaisuus sinänsä :)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihanan väriset :) Olen käsitöiden suhteen aika kriittinen. Omaan käyttöön tulevat on helpompi tehdä kuin muille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! sepäs se, virheet näkyy omaan silmään vielä ihan eri tavalla kuin vaikka kavereiden jotka eivät neulo, silti jos yks silmukka on siellä väärin niin kyllähä se vituttaa :D

   Poista
 3. Tuo tilauksesta neulominen on erityisen hankalaa monestakin syystä.. Yksi iso syy on juuri tuo itsekriittisyys ja miulla kupissa painaa paljon myös se, että neulon periaatteessa vaan silloin kun siltä tuntuu ( no usein siis) ja sellaista kun sattuu huvittamaan. Nämä sukat on tosi kauniit, mutta niinhän siun kaikki sukat on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, miulla vähän sama. Siksi olen välillä kieltäytynytkin, ettei mee kokonaan maku hommasta :)

   Poista
 4. Voi että Henna mä tykkään sun blogista! Tästä tulee joka kerran vieraillessa niin hyvälle tuulelle. Nääkin on taas aivan ihanat. Oot ihan käsittämättömän tuottelias!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kiva! <3 Kylläpäs kommenttisi sai mielen paljon paremmaksi :) Nyt kun lomailee vielä tovin niin on aikaa neuloa :D

   Poista
 5. Hirmuisen kivat jämäraitasukat. Sun käsissä kyllä syntyy niin pirtsakoita yhdistelmiä.

  VastaaPoista
 6. Pirteän väriset raitasukat, tykkään.
  Joo, välillä olen liiankin kriittinen. Kaveria kyllä kehun ja tsemppaan, teki se sitten mitä tahansa. Itselleni kuitenkin asetan riman aivan liian korkealla - pikkuhiljaa olen onneksi oppinut sitä laskemaan.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.