Huopaista

Huopatossuja on nyt syntynyt kuin sieniä sateella. Löysin lankahamstereiden kautta lisää huopasta ja sitä on postipoika miulle jo tuomassa. Nämä ovat kivaa vaihtelua sukanneulomiseen ja etenkin kivoja lahjoja jouluksi ja syksyksi kavereiden jalkoja lämmittämään. Varsi on kaksinkertaista monta vuotta marinoitunutta 7veikkaa ja jalkaosa alennuskorista löytynyttä huopasta. Jalkapohjaan laitoin liukuesteeksi sitä töhnää, saa nähdä onko se sitten käytössä minkään väärti. Alunperin virkkasin näihin myös kukan koristamaan, mutta otin sen sitten pois koska mielestäni se ei ollut tarpeeksi hieno  :DLanka: Novita 7 veljestä & huopanen
Puikot: 5mm ja 7mm

11 kommenttia

 1. Mun on kyllä pakko jossain välissä tehdä tällaiset! Ihkut! <3

  VastaaPoista
 2. Ihania nämä hupatossut :) Täälläkin löytyis lankavarastosta Novitan huopaista ja seiska veikkaakin, joten tätä voisi kyllä testata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on kivat! Huopatossuja tällä hetkellä kahdet keskeneräiset tulossa.. Ja lisää huopasta postissa ;D

   Poista
 3. Minun pitäis kokeilla myös, olisi hieman vaihtelua, ainaisiin polvisukkiin ;) Ihanat tossukat!

  VastaaPoista
 4. Nää on kyllä niin ihania!! ♥

  VastaaPoista
 5. Ootko laittanu tonne sisälle pussin pesun ajaksi, vai vetänyt "riskillä" ilman? :) ja kuinka saa tehtyä isommat kuin omaan jalkaan, kun ohjeesta ymmärsin, että muotoillaan omassa jalassa? Jouluksi tahtois tehdä tossuja mut pieniä mietintöjä tässä vielä :D kiitos jos viitsit vastata ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näihin en laittanut, riskillä mentiin. Oon myös kuullu et monella ne on huopunu yhteen ku ei pussia oo ollut. Ja joo, voit muotoilla ihan vaan käsillä venyttämällä sitä tossua :) se pysyy aika hyvin muodossa niinkin :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.