Lupaukset lunastettu

Tein uudenvuoden lupauksia. Niin varmasti moni muukin, mutta kuinka moni ne sitten loppupeleissa lunastaa? Täytyy myöntää, että on niitä jäänyt miultakin lunastamatta ja taitaa olla nyt eka kerta ikinä kun tosiaan lunastin lupaukseni. Lupasin opetella palmikot sekä opetella neulomaan kahdet sukat kerrallaan pyöröpuikoilla ja haastaa itseäni ylipäätään tänä vuonna neulomisen saralla. Noh, palmikot on jo hyvin hallussa, haasteina opeteltu vähän kirjoneuleita ja nyt on magic looppikin otettu haltuun.


Instagramissa jo hehkuttelinkin ja laittelin paljon kuvia tekovaiheista, sieltä osa on voinut etukäteen jo kurkkia niinkuin tavallisestikin. Mie jopa ihmettelen, miten suht vähällä hermojen menetyksellä tästä urakasta selvittiin, vaikkakin kantapää ja silmukoiden poimiminen tuotti vähän päänvaivaa. Youtubesta videoista oli taas kerran iso apu tähän hommaan. Nyt on jo toinenkin pari loppusuoralla ja  kolmas suunnitteilla perussukkia. Ajattelin ottaa varman päälle ja harjoitella perussukkia tällä tekniikalla ennenkuin taas urakoidaan palmikoita ja muuta.

Ilmoittauduin myös lankakauppa Pyöröpuikon järjestämään sukkailtaan lokakuulle, jossa opetellaan magic loop-tekniikkaa ja sukan neulomista varpaista varteen. Tiimalasikantapääkin himottaa, mutta vähän jännittää, mutta varmasti kurssilla saa apua niihinkin.

Mutta tässähän nämä, ensimmäiset taikasilmukkasukat 
Lanka: Novita 7veljestä raita 70g
Puikot: 3,5mm pyöröpuikot

10 kommenttia

 1. Ihanat sukat!
  Olisko motivaatioo tehä kuvallisia ohjeita tosta kantapää-hommasta? Ite en vaan millään hiffaa missä järjestyksessä teen mitäkin, tiimalasikantapää sujuu mutten tykkää siitä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä oisko kuvista niinkää apua mutta miuta auttoi kauheesti https://www.youtube.com/watch?v=i4iD77aJCAw tuo video :)

   Poista
 2. Kiitos. Käytitkö sinäkin kahta pyöröpuikkoa niinkuin tossa videolla? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhdellä pyöröpuikolla menin. tein yhdessä ne kantapään kerrokset, sitten yksitellen ne kantapään kavennukset ja tuon ohjeen mukaan sitten poimin silmukat, mikä oli mielestäni sukan hankalin kohta :)

   Poista
 3. Oukei, mä koklaan :) kiitos

  VastaaPoista
 4. Mun pitäis kans kokeilla looppausta, mutta en oo vielä uskaltautunut ;) Ehkä ens vuonna :)

  VastaaPoista
 5. Onnea uudesta saavutuksesta! :) Hienolta näyttää! Täällä ekat taikasilmukkasukat synty vuosi sitten ja sen koommin en oo perinteisiin sukkapuikkoihin koskenut :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.