Lämmintä iltoihin

Syksy tulee! Täytyy myöntää, että mie oon salaa iloinen helteiden loppumisesta ja siitä, että voin vetää pitkät housut jalkaan ja illalla laittaa villasukat jalkaan. Heinäkuun kuumimmilla päivillä hävisi pienoisesti puikottelu intokin, mutta nyt sateiden tultua mie oon kunnolla ryhdistäytynyt tämänkin suhteen.

Tehtiin pikareissu ystävän kanssa Kouvolaan. Kouvolaahan ei vaan voi ohittaa käymättä Korialla Novitan myymälssä ABC:llä. Harmitukseksi 2-laadun lankoja ei tällä kertaa ollut, mutta ei nyt tyhjinkään käsin tarvinnut lähteä. Ystäväni osti miulle langat, jotta neuloisin hänelle sukat, koska hän ei tätä taitoa ole vielä opetellut. Hyväksi havaittu diili, monesti oon ystäville sukkia tehnyt lankapalkalla. Väriyhdistelmiä mietittiin ja ystäväni totesi: "En kyllä enää yhtää ihmettele miksi sekoat langoista.." Haha! Löytyi kumminkin mieluisat ja niistä syntyi nilkkasukat. Jostain syystä mie oon innostunut taas nauhakavennuksista, vaikka yhteen vaiheeseen en tehnytkään muuta kuin sädekavennusta. Nättejä taitavat olla kummatkin.

Tykästyin kovasti tuohon väriyhdistelmään, en ehkä itse olisi osannut valita noita keriä hyllystä, mutta lopputulos on todella toimiva. En kyllä osaa päättää onko tuo väri enemmän vihreää vai keltaista. Miun silmään se on vihreää, onko muut toista mieltä?


Lanka: Novita 7 veljestä 62grammaa
Puikot: 3,5mm
Ohje omasta päästä, 44 silmukkaa, 
ristiinvahvistettu ranskalainen kantapää.  Koko 38.

5 kommenttia

 1. Minustakin väri on vihreä. Helteet ei oo estäneet villasukkien käyttöä. Hiukan olen varmaan ollut koominen näky naapureiden mielestä; helletoppi, polvihame ja villasukat ;) t. Eija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Villahan myös eristää, ja hengittää! Sehä on hyvä myös helteellä, ite kyllä suosin sukattomuutta :D

   Poista
 2. Kivat pikkuiset sukat ja nätti väriyhdistelmä. :) Kyllä mäkin sitä vihreänä pidän.

  VastaaPoista
 3. Vihreä minustakin. Ja mulla on kyllä ollut villasukat jalassa päivittäin koko kesän ajan. Jos ei nyt joka päivä, niin polvimittaiset sukat ovat olleet joka yö. Muuten vaatetus vähissä, mutta sukista en voi luopua.

  Yllättävän monta sukkaa on kesällä valmistunut, mutta kyllä tää syksyaika on kyllä kaikista parasta.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.