Ihan liekeissä

Miulla on iha hirvittävä neuloosi. Pikaisen laskutoimituksen mukaan oon saanut kulutettua parille viikolle reilut puolikiloa. Huh! Heinäkuu meni laiskotella, joten koetetaan nyt ottaa kiinni sitä lankakulutustavoitetta. Haaveilen saavani 10 kg kulutettua lankaa rikki tänä vuonna.

Kirjoitin myös aiemmin siitä, miten neulomisfiilis oli kateissa osakseen siksi, että tuntui tyhmältä toistaa aina vaan samaa. Halusin oppia jotain uutta! Ja niin myös tein! Tai noh, oon mie tasan kaksi kertaa koettanut kirjoneuletta pienimuotoisesti aiemminkin.

Tadaa! Liekkisukat! Vielä kirjoneule vaatii harjotusta, langankireys vielä hakusessa, mutta jalassa muutamaa pientä virhettä ei huomaa. Langanjuoksutkin onnistuin ilman suurempia taisteluita saamaan siisteiksi ja sopiviksi, ehkä oonkin luonnonlahjakkuus tässä lajissa? haha!
Lanka: Novita 7 veljestä
Puikot: 3,5mm

Nyt sormet syyhyäisi opettelemaan jotain taas, oonkin ravelryä ja nettiä kahlaillut aikalailla viime päivinä muttei mitään erityistä "Vähän ihkut, mie niin taho tehä tommoset"-mallia ei oo vielä tullut vastaan. Vinkkejä kaivataan siis, jättäkää ihmeessä lempisukkamallienne ohjeita kommentteihin!

14 kommenttia

 1. Kivat sukat. Oletko miettinyt omien mallien suunnittelua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon miettiny mut oon aika huono kehittelemään mitään omaa, ainahan sitä soveltaa mutta jotenkin helpompi opetella uudet asiat valmiiden ohjeiden kautta :)

   Poista
 2. Hienot! :) Uusien taitojen opettelu on virkistävää ja kivaa, kun vielä onnistuu!

  VastaaPoista
 3. Hellurei :) Täällä salainen ystäväsi tutkailee blogiasi. Mukavaa snyaikaa :) Kortti kohta tulossa.

  VastaaPoista
 4. Vitsi miten mahtavat! Mulle tuo kirjoneule on melkoinen mörkö.. Onko vinkkejä? Muutaman kerran oon kokeillut, mutta kokeiluksi on jäänyt ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miulle kans :/ mut pakko uskaltaa et oppii jotain uutta ;D Neuloin löysästi ne silmukat ja sitten kiristelin lankoja siellä takaa ja silmukoista tuli suht siistit, ei oikein muita vinkkejä taida olla :D

   Poista
 5. Blogisi saa minut inspiroitumaan uudestaan ja uudestaan, tänäänkin selailin sitä ainakin tunnin :)!

  Nämä liekkisukat olisivat loistava lisä omillekin puikoille; mieheni haluaa aina sitä perus harmaata ja vihreää, mutta tällaiset sukat saisi takuulla lempisukkien tittelin tuossa tuokiossa!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.