Keskeneräiset keskiviikkona

Silmukan Saalistus-blogissa on pyörinyt keskiviikon keskeneräiset jo pitkään. Monesti mie oon miettiny, et mieki tahon! Silmukan saalistajalta kysäisin, että haitaneeko jos liityn myös keskiviikon keskeneräisiin - joten tässä ne nyt on!


Tulossa on pitkät perussukat sekä elämäni ensimmäiset puuvillasukat. Jostain syystä mie oon nyt innostunu neulomaan noita pitkiä sukkia. Vaikka ne huomattavasti työläämmät ovatkin, niin syy tähän villitykseen on varmasti nimenomaan just se, että työ tekijäänsä kiittää! Kun viikon ahkeroi yhtä sukkaparia niin kun ne saa pääteltyä tyydytyksen määrä on valtava ( ja sitten voikin aloittaa jo seuraavaa... :D ) ! Ainakin mie tunnustan saavani jotain kivaa tyydytystä siitä, että isompi urakka on ohi, mites se on teillä?

Puuvillasukkia äitini toivoi jo keväällä. Ehkä hän nyt kesälomaksi saa nämä. Jotenkin arastelin aluksi tätäkin hommaa, koska en oo aiemmin puuvillasta juuri mitään tehnyt, sukkia ainakaan. Saa nähdä mitä tulee kun ne valmistuvat. Lankana on Katian cotton stretchiä.

Mie oon nyt myös ymmärtäny senkin asian, että useampaa käsityötä voi tehdä samaan aikaan! Varsinkin jos väsää pitkiä sukkia, niin homma saattaa piankin tuntua puuduttavalta, mutta kun välillä tekee vähän muuta niin homma taas sujuu. Aiemmin tein aina vaan kiltisti yhden työn valmiiksi ennekuin seuraavaa aloittelin. Parhaimmillaan vissiin viisi työtä ollut samaan aikaan puikoilla, se tuntui jo vähän liialta. Pari on hyvä! :)

8 kommenttia

 1. meillä se on taas samanlaisia juttuja yhtä aikaa puikoilla. miullakin nääs puuvillaa sukan muodossa ekaa kertaa tuloillaan :D
  hauska yhteen sattuma jälleen kerran :D

  VastaaPoista
 2. Onpa makeen väristä sukkaa tulollaan! Mii laiks.
  Mä oon juuttunut tuohon yksi työ kerrallaan -vaiheeseen. Paitsi koruiluiden kanssa on sen seitsemän keskeneräistä koko ajan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin sinistä ja turkoosia näyttää olevan, huvitti iteki :D

   Poista
 3. Kivan näköisiä töitä sulla kesken :) Itse en ole vieläkään oppinut tuota useamman työn tekemistä yhtäaikaa. Tosin yksi työ jäi keväällä kesken, mutten ole sitä sen koommin jatkanut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie pelkäsin kans et kävis tuo efekti, ettei jaksa tehä toista loppuun ja meinas käyäkin sen äitienpäivä-sukkaparin kanssa niin mut tarmokkaasti tein senkin loppu :)

   Poista
 4. Miulla on samasta puuvillalangasta tulossa Pyöröpuikon Tinnan ohjeella sukat. Sen huomasin että Knitpron Cubicks puikoilla lanka ei luista kovin hyvin :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käy hakee Tinnalta pyöröpuikosta knit picksin vihreet vahatut koivupuikot ni ei oo ongelmaa! mie vannon niitten nimeen! :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.