Kesävärihaasteen lopputulema

Tadaa! Kuinka moni arvasi, että kesävärihaasteena teen villasukat? Haha, huomatkaa sarkasmi! Sain omani juuri valmiiksi ja sain kivasti kulutettua taas jämälankojakin, vaikka niitä vielä yksi laatikollinen tuolla odottaakin. Sekoittelin vain värejä miten sattuu ja vasempaan sukkaan tein varteen kesävärihaasteen värit järjestykseen :)

Instagramiin jo näitä päivittelinkin ja kirosin päättelemistä. Tuntui, että käytin enemmän aikaa päättelemiseen kuin itse neulomiseen, argh. Vaikka ensin näytti vähän siltä, että näistä tulee ihan hirveän rumat, niin lopputulema yllättikin ja taidan pitää nämä omissa jaloissa.

 Jos et ole vielä osallistunut kesävärihaasteeseen niin vielä kerkeät! Haastetyön pitää olla valmiina vasta kuun lopussa. Omat kuvat voi jakaa omaan blogiin, meille sähköpostiin taikka instagramiin #kesävärihaaste :)

Lanka: Novita 7 veljestä ja muuta mitä laatikosta löytyi
Puikot: 3,5mm

Näiden myötä alkaa pieni puikotteluloma, kun lähden sohvasurffailemaan parin ystävän luokse Helsinkiin. Ensi maanantaina ollaan menossa Tallinnan puolelle ja tietenkin Karnaluksiin, joten odotettavissa on reissu- ja tuliaispostausta ;)


8 kommenttia

 1. Onpa pirtsakat! Nämä sekalaisraidat aina yllättävät. Eka ne on muka kamalat, mutta sitten pikkuhiljaa hiipivät suosikkisukkien listalle. Ja toisten raitasekoitukset näyttää aina paremmilta kuin omat. Mikähän siinäkin oikein on.
  Hyvää Hesan/Viron reissua.

  VastaaPoista
 2. Kivat sukat! Katsoppas tämä video, niin säästyt päättelemisestä, suosittelen ehdottomasti tälläisiin projekteihin!
  http://www.garnstudio.com/lang/fi/video.php?id=139&sort=2&thumbnails=on

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tekniikka on tuttu, mutta en luota pelkästään tuohon :D

   Poista
  2. Eiks tähän sitten ole luottamista? Olen vasta käyttänyt puoli vuotta tätä tekniikkaa, ja tähän saakka ei ole negatiivista palautetta tullut vielä. Pitä funtsia uudelleen käyttämistä, jos ei ole luotettava...

   Poista
  3. Mie kun venyttelin ja vanuttelin niitä niin tuntui se lanka karkaavan sieltä väleistä, siksi vielä päättelen siihen päälle :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.