Knit in public-day


Lappeenrannan lankakauppiaat järjestivät KIP-Piknikin tänään. Jos joku ihmettelee, että mikä ihmeen KIP - niin tänään oli maailmanlaajuinen neulo julkisesti-päivä. Alkuperäinen tarkoitus oli pitää piknik-muotoinen hommeli kirkkopuistossa, mutta kun sää oli suhteellisen kylmä ja ankea, niin siirryttiin siitä sitten läheiseen kahvilaan juustokakkujen ja muiden leivosten äärelle. Ohikulkijoita vähän hymyilytti lauma neuloosissa olijoita ja muutama turisti pysähtyi ottamaan kuviakin, heh! Puistossa porukka ehkä vähän jakautui, mutta keskustelu pääsi valloileen kahvilassa. Oli mukava höpötellä muiden neuloosista-kärsivien kanssa, keskusteltiin niin väleineistöistä, lanka-alennuksista kuin lemmikeistäkin. Näitä virallisia ja epävirallisia tapaamisia on ilmeisesti useamminkin, niin ystäväni Katin kanssa ajateltiin tunketua niihin jatkossakin. Mukavaa tässä tapaamisessa oli mielestäni etenkin se, miten iso ikäjakauma oli. Oli muutama mummeli ja sitten "me nuoriso" siellä puikkoja heiluttamassa, mutta kaikkia yhdisti se hulluus tähän harrastukseen tai pitäisikö sanoa elämäntapaan.

Eräs tunnisti jopa miut täältä blogista, terveisiä vaan! Harmitus, kun en tajunnut edes nimeä kysyä, mutta hän ehkä ilmoittautuu täällä sitten ;) En osannut yhtään ajatella, että joku tunnistaisi miut pelkästään blogin perusteella - mutta on ihan superkiva saada niille lukijoille ja kävijöille oikeat naamat ja ihmiset pelkkien numeroiden taakse. Jälkikäteen harmitti sekin, kun olisin voinut promota täälläkin tapahtumaa, mutta jotenkin oletin vaan, että kyllä kaikki tän seudun neulojat tietää tulla, toivottavasti oletukseni oli oikeassa. Mutta mukavaa oli ja ehdottomasti aion osallistua jatkossakin tälläisiin tapahtumiin, jos joku niitä kehtaa järjestää!

Hyvää KIPpaus-päivää! Vielä kerkeätte ;)


 Loppukevennykseksi iloinen ystäväni Kati, joka könkkäsi KIPpaamaan 
paikanpäälle keppien kanssa! Voiko siitä todeta, että on todellakin paha neuloosi? ;)

10 kommenttia

 1. Mulla oli tarkoitus tänään neuloa jossain itsekseni julkisesti, mutta enpä päässyt minnekään lähtemään. Sitten virkkasin kotona. Onneksi tuo tempaus kestää periaatteesa vielä jokusen päivän, niin voin repäistä ja neuloa ensi viikon alussa Pariisissa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähä tätä voipi harrastaa muutakin kun vaan tiettynä päivänä vuodessa :D

   Poista
 2. Voi että olis ollut kiva päästä mukaan! Harmi!

  No, ensi kerralla toivottavasti, tänään koukuttelin julkisesti tuolla kesäteatterilla :)

  VastaaPoista
 3. mulla meniki sit taas ohi koko tempaus..hitto. noh..kutimet kyllä kilis kotona ;)

  VastaaPoista
 4. Uskaltaisinkohan mie tunnustaa että olin paikalla ja tunnistin kyllä siut, mutta istuttiin koko ajan vähän eripuolilla porukkaa :)

  VastaaPoista
 5. Miulla meni hetki et uskaltauduin kysymään, että oletko se tosiaan sie ;) ! Onneks uskaltauduin ja hauskaa oli :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.