Hyvää matkaa Paavo!


Paavo nukkui tänään äkillisesti pois. Käytiin pari vk sitten ellillä äkillisen määrittelemättön shokkitilan takia, siihen ei sitten löytynyt syytä. Vointi huononi taas vähän torstai-iltana, mutta perjantaipäivän oli ok, kunnes oireet palasi taas eilen illalla. Mutta vointi paheni hirveästi tänään, ei jaksanut kävellä, hoippui, hengitti tosi raskaasti, oli tosi kivulias. Käytiin päivystävällä lääkärillä, joka yritti tipan ja ym kanssa, kunnes ultrasta löytyi vatsasta omenan kokoinen kasvain, joka sitten nukutettuna tunnustelemalla tuntuikin selvästi, mutta Paavon hereillä ollessa se oli selkeästi niin kipeä, ettei tunnustelemaan kunnolla päässyt.


Paavo oli niin kipeä ja väsynyt, niin vaikka päätös oli vaikea niin se oli "helppo". Hyvää matkaa Paavo <3 siuta parempaa koiraa ei olisi voinut olla. Ehkä joskus totun siihen, ettei vaatteissani ole joka paikassa valkoisia karvoja ja lankakeristä ei tarvitse nyppiä karvoja pois. Nyt Paavon on kivuton olla.

35 kommenttia

 1. Voi miten surullinen uutinen. Otan osaa rakkaan ystävän poismenon johdosta. Voimia ja lämpimiä ajatuksia. ❤️

  VastaaPoista
 2. Voimia ystävän poismenon vuoksi! :'(

  VastaaPoista
 3. Otan osaa. Ystävän menetys on kova paikka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Meille koirat on perheenjäseniä ja rakkaita, kova pala.. vaikea ymmärtää vieläkin, ettei Paavo enää tuu takas :(

   Poista
 4. Halitus:) eläinystävän parasta on näissä ratkaisuissa ajateltava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Niinpä, ei olisi ollut enää tuossa tilassa järkevää miettiä mitään muita vaihtoehtoja :( Paavon silmistäkin jo näki, miten väsynyt ja kipeä se oli.

   Poista
 5. Voimia <3.
  Meillä myös painiskellaan sen kanssa milloin on aika luopua vanhasta koiramuorista. Se kuitenkin on jo varmaa, että tämä kesä tulee olemaan muorin viimeinen :( .

  VastaaPoista
 6. Itselläni oli vähän aikaa sitten sama päätös kissamuorin kanssa. Silloinkin päätös ikiuneen nukuttamisesta oli helppo, koska mieluummin luopuu rakkaastaan kun antaa sen kärsiä. Olen itse saanut kuulla vähättelyjä siitä, ettei "pelkän eläimen" menetys voi satuttaa tai eläintä ei saa surra, mutta jokainen rakkaan lemmikin menettänyt tietää totuuden. Osanotot ja voimia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kaikki ymmärrä, varsinkaan lemmikittömät ihmiset. Miulle nää on aina olleet kuin lapsia.. <3

   Poista
 7. Voi ei miten surullisia uutisia :( Voimia suuren surun keskelle perheenjäsenen lähdettyä Sateenkaarisillalle ♡ Paavolle hyvää matkaa ja muulle perheelle voimahalaus ikävään

  VastaaPoista
 8. Täälläki vielä sanon, että osanotot myös miulta :( Lemmikeistä tulee kyllä tosi rakkaita ja niistä on vaikee päästää irti. Mut tosissaan, hyvä että nyt on pikkusella kivut poissa ja on paremmassa paikassa :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh, en tiedä oliko niinkään vaikeaa, surullista ja ahdistavaa kyllä, mutta tässä tilanteessa ei ollut vaihtoehtoja. Se olisi ollut silkkaa rääkkäystä edes ootella huomiseen..

   Poista
 9. Lämmin osanottoni. Sydäntä särkee sanoa ystävälle hyvästi. Kauniin ja tunteikkaan kuvan olet Paavosta laittanut. Muistan toisen valkean viimeisen kuvan, se oli yhtälailla haikea.

  Tämä osuu nyt niin omallekin kohdalle, kun kotona on viikon vanhempi poitsu jota olen pitänyt edelleen ihan juniorina sekä vanha pappa, jolla on ollut häikkää kevään aikana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä kuva on otettu muutama viikko sitten, ei ollut tietoakaan tälläisistä - sama kävi myös Viivin muistokuvalle, otin sen muuten vain enkä edes tajunnut, että se päätyisi sellaiseksi. Tsemppiä teidän papparaiselle, terveitä vuosia <3 Aina tämä raskasta on, mutta omalla kohdalla voin sanoa, että vanhuuden ja fyysisen vian takia päätös oli paljon helpompi kuin vuosi sitten Viivin kohdalla, joka lähti sitten armottomien pelkotilojen takia.. :(

   Poista
 10. Voi ... osanottoja täältäkin <3

  VastaaPoista
 11. Kyyneleet kirposi ihan silmiin lukiessa tekstiäsi. Voimia uuteen vaiheeseen!

  VastaaPoista
 12. Taas valo viiltää taivaanrantaa,
  se päivän yöstä erottaa.
  On tullut aika pois se antaa,
  jota niin paljon rakastaa.
  Sen järjellä me ymmärrämme,
  toinen lähtee, toinen jää,
  vain pieni lapsi sisällämme
  ei tahdo sitä käsittää.
  Hyvää matkaa, hyvää matkaa,
  kulje kanssa enkelin.
  Hyvää matkaa, hyvää matkaa,
  sinua paljon rakastin.

  -Marcus Bäckman-

  Osanotto suruun. 17.toukokuuta jouduttiin vanhempi koirani päästämään ikuisille metsästysmaille. Ikävä helpottaa ajallaan, ja onneksi muistot lämmittävät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, voimia myös sinne <3 Niin paljon ne antaa, mutta niin paljon ne vievät myös mukanaan <3

   Poista
 13. Otan osaa. Rakas on aina rakas, ja ilman on outo olla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Ystäväni koira tuli meille hoitoon tänään viikoksi, hänen toisella koirallaan alkoi juoksut ja muuta hoitopaikkaa ei löytynyt tähän hätään. Pientä piristystä. Mikään ei ikinä korvaa Paavoa tai Viiviä, mutta on se vaan pirun outoa kun on kotona vain yksi koira.

   Poista
 14. Lämmin halaus. Tunnen tuon tunteen, se vie oman aikansa. Vaatii omat hetkensä, mutta se tunne kun joku päivä voit aidosti olla iloinen siitä että olet saanut jakaa elämäsi niin ihanan karvaystävän kanssa. Naurat yhteisille muistoille ja hassuille tapahtumille.
  <3

  VastaaPoista
 15. Osanotto surussa :(
  Vaikka päätös tuossa tilanteessa on "helppo" niin suru kestää aikansa. Meillä aikanaan samallalailla yhtäkkie kasvi löyty mahasta ja Sakun lenkit jatkuivat sateenkaaren tuolla puolen. Kesti aikansa ennen ko suru helpottaa va kyllä se helpottaa. Nykyään meijän perheessä temmeltää Calle, vastustamaton mammanmussukka :D
  Iso halirutistus Louhelan suunnalta <3

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.