wrum wrummmmmm!

Pitkästä aikaa tennarisukkia. Vaikkakin edelleen kohtuullisen kyllästynyt olen moiseen malliin, mutta nämä nilkkamalliset ei tökkinyt niin paljon kuin pitkät. Miten niin tehty niin monta paria?! :D Näihin olisi hyvin voinut hyväksikäyttää tota kääntövartta, mutta olin nämä jo kerennyt miltein valmiiksi asti tikutella kun kokeilin niitä edellisiä tossuja tehdä.

Jostain syystä AINA miun käsialalla 1o 1n -joustinneule näyttää ihan perunapellolta. En vaan osaa sanoa miksi, vaikka muuten neulos näyttää olevan tasaista niin tuosta resorista ei vaan ikinä tuu nätti. Onko muilla samaa ongelmaa?

Kuvausrekvisiittana tällä kertaa kaverin isän auto.  Hieno vanha impala!Lanka: Novita 7 veljestä
Puikot: 3,5mm
Ohje omasta päästä soveltaen 

Loppukevennykseksi tällä kertaa kuva tosta komeesta autosta! Tällä kertaa en päässyt kyytiin asti, mutta kaveri lupasi kyydittää kesän aikana vielä ;)


11 kommenttia

 1. 1o1n-joustimessa oikeat silmukat kannattaa neuloa kiertäen eli takareunasta, näin ainakin mulla tulee paljon paljon siistimpi lopputulos! Joustavuus on ainakin lähes ellei ihan yhtä hyvä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anne tuossa facebook-kommentoinnissa jo vihjaisikin, ja sitäkin on tehty, joten tiedossa oli, silti mie vaan ihmettelen et miks hitos ei tuu tällä perustyylillä siistiä :D

   Poista
  2. Oon kans ton oikean silmukan kiertäen neulomisen kannalla, silleen tulee siistimpää :D Ainakin mulla :D

   Poista
  3. Aa, mä selailin puhelimella ja tässä ei jostain syystä näy ne fb-kommentit :) sitä mä en kyllä tiedä että miksi siitä tavallisesta ei tule siisti, oon ihmetellyt itsekin - mulla on vieläpä aika tiukka ja muuten tasainen käsiala, mutta toi joustin on aina ihan kamalan näköinen. :D

   Poista
 2. Ihanat sukat viileisiin iltoihin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, näille tuskin nyt ihan heti on käyttöä, mutta kyllä se syksykin sieltä tulla taapertaa :)

   Poista
 3. Samaa ehdottaisin ratkaisuksi, 1o kiertäen ja 1n, sillä lähtee. Mäkään en voi tehdä tota resoria millään muulla tavalla. Oikeat silmukat melkein kuin katoaa, kun ne levähtää niin rankasti. Oon opetellu tekeen jopa edestakaisneuleessä nurjalla kerroksella sen nurjan silmukan kierrettynä, että oikealla puolella näyttää sitten oikeana silmukkana kauniilta... Mutta siis kivat kesäsukat, jos unohtaa laittaa kengät jalkaan, niin kukaan ei ehkä huomaa!!! :D

  VastaaPoista
 4. Oletko kokeillut neuloa joustinneuletta puolta numeroa pienemmillä puikoilla kuin sileää neuletta? Itse neulon resorin aina puolta numeroa pienemmilla puikoilla, koska resori on aina löysempää kuin sileä neule.

  VastaaPoista
 5. Miks ihmeessä mulla ei ole tuollaista kuvausrekvisiittaa? Kysynpä vaan...

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.