Pariton tuska

Pienenä serkkuni puhui villasukista aina tuskina - villatuskat. Pienen ihmisen kieli ei vain taipunut sanaan sukka, joten se on tuska. Naureskellaan asialle vielä joskus tänä päivänäkin, vaikka kyseinen neiti on jo aikuisuuden kynnyksellä.Vietettiin ystävän luona perjantai-iltaa grillaillen ja neuloskellen ja päätin sitten kerrankin kuvata keskeneräisen työni.

Kuvassa on myös ystäväni ikuisuusprojektipeitto :)

Grillivahdit tomerana. Vasemmalla meidän Lilo ja oikealla ystäväni koira Ronja <3

Mutta asiaan siis, tämä tuska on vielä pariton. Halusin kuitenkin esitellä sen teille, ettette vain luule, että mie oon laiskistunut - ehei! Voin kertoa, että tuota yhtäkin sukkaa jo tovin neuloi. Mie oon edelleen ehdottomasti sen kannalla, et pitkät villasukat on kaikista kauneimpia maailmassa! Vaikkakin työläämpiä, mutta yksinkertaisesti kauniita. Sekä näissä pitkissä ja puuduttamissa monen päivän tekemisissä on se hyvä puoli, että ainakin mie saan sitten tosi ison kiitoksen itseltäni hyvästä työstä, työ tekijänsä palkitsee toden totta!


 Nyt jos joku kysyy, mitä nuo nypykät tuolla takana on niin ne ovat silmukkamerkkejä. Tykkään käyttää niitä merkkinä esimerkiksi kavennuskierroksilla, joten paria tehdessä muistaa missä kohtaa onkaan kavennellut :)


16 kommenttia

 1. Vai tuskat :D Mut musta onkin yhtä tuskaa tehdä se toinen sukka! Tytölle neuloin ylipolvensukat (joo,nukkuu kesätkin villasukat jalassa ) enkä millään meinannu saada sitä toista valmiiksi... Käytän minäkin noita merkkejä, tosin ihan tavis hakaneuloja..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, aina tuntuu se parin tekeminen aina puuduttavalta, vaikka olis ihan tavalliset villatuskat :D mielestäni käteviä ovat nuo merkit, eivätkä ebayssa montaa senttiä maksaneet :)

   Poista
 2. Ai että kun on kauniit! <3 Itse tein juuri lyhyet pitsisukat tästä langasta ja pakko sanoa, että ihana lanka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, ihanat värit noissa fluormanioissa - vaikkakaan kaikki sävyt eivät ihan miuhun iskeneet, mutta tää ja pari muuta <3

   Poista
 3. Kyllä serkkuplikka on oikeassa. Ylipolven sukka on kyllä villatuska - ainakin mulle kutimoijana. Non ihania, ihania, mutta en ole saanut aikaan edes alipolvensukkaa, vain tavan lyhkövartisia.
  Suloiset grillivahdit hoitavat näköjään hommansa tosi antaumuksella. Hyvät apulaiset :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitihän sitä vahtia, josko sitä makkaraa vaikka sattuis tippumaan maahan ;)

   Poista
 4. Voi tuska mikä sukka! Tai ainakin sen toisen samanlaisen tekeminen on välillä tuskaa! Usein teenkin kahta sukkaa yhtä aikaa. Siis eri puikoilla vuorotellen. Hienot sukat sulla on tulossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miekin oon miettinyt sitä taktiikkaa, mutta oon niin tykästynyt tiettyihin puikkoihin, että en haluis neuloa eripuikoilla enää :D

   Poista
 5. Ihana sukka! Pitkät sukat on tosiaan ihanan näköisiä mut on niissä varmasti hommaa, ite en oo vielä yhtiäkään polvisukkia tehnyt :) Minkä rotuisia noi suloiset koirat on? <3 Niitä minejä saksanpystykorvia vai? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lilo on kleinspitz ja Ronja on mittelspitz, eli siis kummatkin saksalaisia kääpiöpystykorvia, roduilla ei käytännössä eroa ole muutakuin koko :)

   Poista
 6. Kauniin väriset. Itse aloitin kys:issä polvisukat.. Hirveänä ei ole vielä valmistuneet, kun jouduin vielä purkamaan ja aloittamaan toisilla puikoilla. Minulla tylsän mustat :D
  Siskollani on myös mittelspitz. Muutama viikko sitten kävi hakemassa toisen, suloisen pennun <3

  VastaaPoista
 7. Ihanat sukat tulossa - tosi näit ja pirteät!
  Mulla talvella aloitetuista violetista SeiskaVeikka Polkasta polvisukista toinen tehty ja toinen....... odottamassa aloittamisen inspiraatiota......

  VastaaPoista
 8. Luulin eka silmukkamerkkejä lankakenkeiksi, jotka on tatkoituksella jätetty tuonne taka.. :D
  Mulla tuo Fluormania odottaa vielä inspiraatiota ;)
  Mutta aivan huikee sukka!!

  VastaaPoista
 9. Kivalta näyttää! Ja just ton mittaset sukat on ihan parhautta! Mun on aina pakko neuloa kahta sukkaa yhtä aikaa, en saisi ikinä aloitettua sitä toista, jos neulon toisen valmiiksi asti, ennen kuin aloitan.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.