No nyt ne tuli!

Oon kironnut matkahuollon ja kaikki mahdolliset kuljetusfirmat viime päivinä alimpaan helvettiin, mutta VIHDOIN tänään ne sain, miltein viikon odottelun ja seisoskelun jälkeen. Meinaan uudet käyntikortit! Tadaa, tässä ne on! Moni usein kysyy, et "nii hei, mikä se siu blogi oli?" vaikka nimi on helppo ja mieleenpainuva, niin usein se silti unohtuu, joten nyt voin hyvillä mielin jaella näitä sitten pitkin kyliä!Mie olin jo tovin haaveillut enemmän virallisia käyntikortteja ja netistä Easyprintiltä löytyikin sopiva (ilmainen) tarjous miulle, joten nakkasin heti tilaukseen. Tilasin toisesta paikkaa viime marraskuussa käyntikortteja enemmän siihen tarkoitukseen, että kortin voi nakata vaikka valmiin sukkaparin kylkeen. Easyprintiltä sai korttiin jopa oman kuvan, joten tilausta ei tarvinnut kauaa miettiä.

Mutta tietenkin, kun nämä olivat ilmaisia, niin takana on pieni Easyprintin mainos, mutta ei se miuta haittaa :) Sini Pipon Ytimestä tilasi myös omat korttinsa, hän sai ne muutama päivä sitten myös , sieltä näkyy myös se takaleima, kun mie unohdin sen kuvata, heh!

Omani olisi kuulema toimitettu jo viime perjantaina, mutta en ollut kotona - eikä sieltä kuljetusfirmasta kukaan ollut jättänyt soittoa taikka edes lappua, onneksi tajusin itse kysellä korttien perään. Muuten voin kyllä kehaista firmaa, jos joku kortteja halajaa :) Tämähän ei ollut maksettu mainos, silkkaa ilon jakamista vain ;)

5 kommenttia

 1. En tiijä istuuko tää siun blogiin, mut sait arkiruokahaasteen kaikesta huolimatta!

  http://inspiraationvietavana.blogspot.fi/2014/05/arkiruokahaaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mutta taidan passata. Kukaan ei taho nähä kuvia miu kokkailuista :D

   Poista
 2. Jjjjjeeeeee, nyt molemmat päästää heittelee känytikortteja ihmisille :D Kyl noi on aikamoine kasa O_O Miul menee varmaa hetki enneku nuo loppuu :'D

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.