Neonhuuma jatkuu!Lanka: Regia Fluormania 6-säikeinen
Puikot: 3,00mm

Ostamastani Regian Fluormania-kerästä riitti lankaa hyvin kaksiin sukkiin. Päätin tehdä tälläiset pahanpäivän-poistajasukat myös ystävälleni. Hän tekee työkseen kovin henkisesti raskasta työtä ja oon takuuvarma, että kun nykäsee nämä sukat jalkaan työpäivän päätteeksi niin tuntuu taas, että pilvillä on ne kultaiset reunat eikä elämä sittenkää oo niin kurjaa.Hassuteltiin myös kuvien otossa. Moneen otteeseen (ja muidenkin blogeihin) oon käynyt aina kehumassa sukkakuvia. Miusta on ihana lukea ja katsella blogeja, joissa kuviin on panostettu. Yritän siis tarjota tätä samaa teille täälläkin, toivottavasti tykkäätte ;) Ystäväni tarjosi paljon hauskoja sukkamalli-asentoja, kyllä huomaa että joogassa on käyty, tsihih!

Mitä mieltä te olette kuvista? Onko kivempi katsella vaikka tälläisiä yllämainittuja  kuvia
vaiko tykkäättekö ihan vain peruskuvista (ilman että sukat on jalassa) ? :)

18 kommenttia

 1. Aina parempi ja mielenkiintoisempi kun sukat on jalassa ja erikoinen asento tai kiva tausta kuvalla. Itsellä on välillä niin kiire kuvien kanssa, että ei voi paljon kuvilla ylpeillä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osa sukista miusta menettää "näkönsä" jos niitä ei kuvata jalassa, tennarisukat esimerkiks on yks malli mikä näyttää niin tylsältä semmosenaan mut tadaa ku ne laittaa jalkaan! Onhan se ihan ymmärrettävää, että aina ei kerkeä panostamaan :)

   Poista
 2. Mä tykkään kuvista joissa sukat on kuvattu jalloissa. Sommittelu ja kuvanlaatu on tärkeitä. Mutta tuo alin kuva on kyllä hauska! :)

  VastaaPoista
 3. Hauskoja kuvia! Piristää! :) Itse tykkään kuvista, joissa sukat on jaloissa. Myös kuvien kohtalainen laatu (hui pimeät ja heilahtaneet kuvat!) ja tarpeeksi suuri koko on mun mielestä tärkeetä. Itse olen yrittänyt panostaa myös kuvien laatuun, mutta koska kuvaan sukkani (melkein)aina itse omissa jaloissani (avokki ei vaan osaa... Jos pyydät ottamaan kuvan _sukista_, niin kuvassa sukat on alalaidassa tai reunassa ja siinä näkyy myös esimerkiksi mallin kasvot tai muuta "mukavaa" :D), niin se rajoittaa paljon ja suurin osa kuvistani taitaa olla samassa kuvakulmassa otettuja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, meillä sama homma. :D Siksi yleensä röyhkeästi hyväksikäytän ystäväpiiriäni sukkien kuvaamiseen koska ei noi miehet vaan osaa ;)

   Poista
 4. Sukat jalkaan ja sitten kuvataan :) Sukkien malli tulee huomattavasti paremmin esille jalassa kuin lättänä lattialla.
  Hauska tuo viimeinen kuva! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä :) kiitos! välitän terkut kaverille, et näitä siis lisää ;)

   Poista
 5. Tottakai paremmin sukkien olemus ja malli tulee esille, kun sukat on jalassa.
  Hienoja kuvia.

  VastaaPoista
 6. Hyvä Hanna!!!
  Jatka tuota kuvaamishulluttelua tähän tapaan :)

  VastaaPoista
 7. Ihanan pirtsakat! :) Blogissani on sinulle haaste, jonka perus idea on laittaa hyvä kiertämään.

  VastaaPoista
 8. Kuvat on kyllä kivoja ja itsekin mielelläni katselen kuvia mihin on panostettu ja näkyy sukat ihan jalassa. Jotenkin saa paremman kuvan väreistäkin ja mallista. Varsinkin pitsisukat on sellaiset etteivät pääse muuten oikeuksiinsa.

  VastaaPoista
 9. Ihanat sukat, ja loistavia kuvia. niinkuin aina :)

  VastaaPoista
 10. Ihanat kuvat! Kiva nähdä sukat jalassa.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.