Miau

Neuloosi on ihan huipussaan. Villasukkia tulee kuin liukuhihnalta ja palmikoita on pakko kokeilla jokaikiseen sukkaan! Lainasin kirjastosta Upeat kirjoneulesukat-kirjan, josta löytyi tämä kiva saapassukkamalli. Ohjetta kyllä huolella sähläsin sovelsin oman mukaiseksi ja lopputulemasta tuli ihan kiva. Selkeesti olisi vain opeteltava maltillisesti lukemaan ohjeet kunnolla ennenkuin säheltää menemään.. :DLanka: Novita 7 veljestä
Puikot: 3,5mm

Ystäväni kissa tuntui olevan myös mielissään omistajansa uusista sukista. Vietettiin eilen vappua siellä mökillä, grillattiin, saunottiin ja puhallettiin saippuakuplia. Kyllä oli kissat ihmeissään.
10 kommenttia

 1. Näin kuvan Voihan villasukka! -sivuilla ja heti piti tulla katsomaan postauksesi. Hienot sukat :)
  T- Taina

  VastaaPoista
 2. Tosi hienot sukat! Ja ihana, kaunis kissutyttö.
  Saippuakuplakuva on hitsin makee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie kans tykkäsin, kerrankin onnistuin! :D Vaikka nuo kaverin kissat eivät sen kummemmin olleet kuplista moksiskaan, niin tuli silti kiva kuva :)

   Poista
 3. Moikka pitkästä aikaa. Komeeta tuotantoa sulla edelleen. Palmikot koukuttavat tekijänsä ja se on myös hyvin palkitsevaa kun huomaa miten ne tehdään.

  VastaaPoista
 4. Joo suosittelen sitä ohjeiden lukua tarkkaan. Sanoo hän, joka oppi tekeen villasukan kantapohjan kavennuksen oikein...ööhm viimevuoden loppupuolella =DD Neulottu on siis jo monta monituista vuotta.

  VastaaPoista
 5. Oi että nää sun kuvat on niin mahtavia!!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.