Hyvin karvainen postausJoskus on ihan kiva esitellä teille muutakin elämää kuin vain neulomine ja muut käsityöhärpäkkeet. Vaikka monet väittää miun olevan aikaansaava, niin on miulla muutakin elämää sukkapuikkojen ympärillä.

Käytiin ystävän kanssa tänään kuvaamassa sukkasia, ajelemassa ja pällistelemässä lintutornilla joutsenia (en tietenkään saanut juurikaan kuvia niistä joutsenista, vaikka niitä oli varmasti rannassa sata).

Ystävälläni on meidän Lilo-kleinin kohta 3-vuotias pentu ja pikkurakit oli tietenkin mukana ihmettelemässä. Sain kerrankin ihan kivasti kuvasaastetta koirista. Nykyään on niin laiskistunut kuvaamisen kanssa, että tulee oikeastaan vain kuvailtua villasukkia ja neulomuksia. Mutta nyt on taas tehty poikkeus sääntöön.

Tässä teille muutama kuva! Ruskea on siis mein pien Lilo ja musta tyttärensä Sissi! Lilo täytti eilen 7 vuotta, joten kuvat menköön virallisena "vuosikuvana" ;)Kuvassa Sissi ja Ystäväni M <3

3 kommenttia

  1. Oi miten suloisia :3

    VastaaPoista
  2. Ihana koiruus sulla! Ja näillä koirilla on vallan upeat turkit! Omalla kleinillani on puolet vuodesta aina turkki kadoksissa ja saan vaan haaveilla tuollaisesta pörröisyydestä.. Ihana se kyllä on silti, turkista viis :P

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.