Ehdottomasti kielletty!

Nyt kävi näin :(

instagram @ lankahelvetti


Oikea käsi on vihoitellut viikonlopun aikana. Ajattelin vaan, et jotain pientä mut pyh! Kävin tänään lekurissa ja nyt ainakin tämän viikon perjantaihin asti sairaslomaa ja kättä ei saisi rasittaa. Nivelissä on jonkinsortin tulehdusta, joka toivottavasti menee ohi pelkästää levolla. Ilmeisesti reumaperäinen sairauteni (vaskuliitti Wegenerin granutomaloosi) ja rasitus tekee tehtävänsä. Käsi on turvonnut ja etenkin tuolta pikkurillin reunasta ihan helvetin kipeä, jopa puhelimen kannettelu tekee kipeää.

Eli neulominen on ehdottomasti kielletty on nyt ehdottomasti kielletty! APUA! Kun sairastuin neuloosiin kohta kaks vuotta sitten niin en ole kovin montaa päivää ollut tässä välissä neulomatta. Mitä hemmettiä mie teen? :D Onneksi ulkona on vielä toistaiseksi hyvä sää, joten koetan sitten nauttia siitä :)

22 kommenttia

 1. Outs, paha paikka ! Koitahan kestää :)

  VastaaPoista
 2. auts, jaksamisia! :D mutta siis nyt näillä hyvillä keleillä ulos ottaa aurinkoa, musiikkia ja vaikka joku kirja. tai sitten kattelet leffoi tai jotain ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Netflix on ystävä! Ja onneks on sovittu menoa ja menemistä kavereiden kanssa seuraaville päiville, et ei tässä ihan sekoamaan pääse :)

   Poista
 3. Auh :-( Toivotaan et paranee pian ja pääset taas puikkoihin!

  VastaaPoista
 4. hmm..kattele leffoja.
  tosin miullakin pitää aina leffaillessakin olla joku neule menossa edes osanaikaa siitä lefasta :D
  paranemisia pikaisia sinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo, emmie osaa neuloa ilman et teen jotain samalla, leffaa tai telkkaria tai jotain.. outoa vaan katsoa :D

   Poista
 5. Pikaista paranemista ♡ Oliko sulla se neulomiskone jossain saatavilla? Nyt vetelemään sillä isompia töitä tai paloja, jotka voi kursia lopulliseen muotoonsa käden toivuttua ;) Tai sitten suunnitteluhommia uusiin töihin - sanelutoimintoa hyödyntäen :)

  Ja edellisissä kommenteissa myös loistavia ehdotuksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neulekonetta ei oo ja toistaseks pysyttelen kaukana niistä. Ne on niin ärsyttäviä vehkeitä :D

   Poista
 6. Voi ei! Voimia ja pikaista paranemista! <3

  VastaaPoista
 7. Myötäelän kanssasi, tosi harmillista :( Pikaista paranemista!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanopas muuta, onneksi käsi oli jo tänään paljon paremman tuntuinen :)

   Poista
 8. Voi kurjuus. Toivottavasti tokeentuu pian. Nyt ei auta kuin suunnitella tulevia projekteja, niihin lankoja yms. Ei ole kiva vain istua ilman että kädet käy, mutta se on ehdottomasti viisainta tässä vaiheessa, ettei homma veny ja vanu ja pitkity.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuten kirjoittelinkin jo, käsi on jo paljon parempi näin pienellä levolla. :) Ei vielä ihan entisessä terässä, mutta parempaan päin :)

   Poista
 9. Hei ootko ikinä kokeillu neliskanttisia puikkoja? Niitä suositellaan mm. nivelvaivaisille ja reumaatikoille, koska kulmikkaista puikoista saa ergonomisemman otteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miulla on ne puiset kokoa 3,5mm. en itse oikein tykänny, ote ehkä parempi mut ne knitpron puiset ei oo miusta niin kivat käsissä ku knitpicksit :(

   Poista
 10. Apua! miun pahin pelko on käden murtuminen :(

  VastaaPoista
 11. Pahinta mitä on, saikkari niin, ettei voi neuloa! Tsemppiä!!!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.