Tomerat turkoosit

Kaverini tilasi itselleen tennarit. Täytyy myöntää, että pientä motivaatiopulaa oli havaittavissa, mutta lopussa kiitos seisoo! Kaverini sai kivat sukat ja mie en vielä ollutkaan neulonut muistaakseni pitkiä turkooseja tennarisukkia, aikalailla muu värikirjo on kudottu.


Lanka: Novita 7 veljestä
Puikot: 3,5mm
Tuttu ohje tennarisukkiin täällä, silmukoita 56 ja kavennukset joka 8. kerros

Vaikka oon neulonut tennareita miljoona paria varmaan, niin silti ne miusta on kaikista ihanimmat sukat sitten valmiina jalassa! Eikö vain? ;)

14 kommenttia

 1. Nää on iha miun väriset kans <3 IHANAT!

  VastaaPoista
 2. Vaikken itse tykkää tennareista ollenkaan, on niitä minunkin mielestä aina mukava neuloa toisille ja erityisesti jos saa tehdä jollain värillä mitä ei ole vielä neulonut, koska lopputulos on sen vuoksi aina erilainen ja ihastuttava! :) Mun täytyy kyllä kohta ottaa puikoille nää sun pidemmät versiot, nää on vielä niin paljon kivemmat kun nilkkapituiset, ja jos näihin kerran kivasti uppoaa koko kerä 7veikkaa niin aina parempi, ei jää jämiä niin paljoa laatikoihin pyörimään :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie tykkään kenkinäki, mutta harvemmin tulee käytettyä, ku lenkillä nyt varsinkin ne on aina märät ja paskaset :D Enkä osaa omassa jalassa pitää pitkävartisia sukkia, mut aina nää on nätit muiden jaloissa :)

   Poista
  2. Juu taitaavat nuo tennarit olla kenkinä enempi kuivan kelin kenkiä :) Ja itsekin olen äärimmäisen huono pitämään villasukkia ylipäätään minkään sorttisia, mutta niitä on ihana tehdä muille :) Sulle on muuten tunnustus mun blogissa, käyhän vilasemassa.. !

   Poista
 3. Ihana turkoosi <3 Turkoosi ja valkoinen vaan ovat niin hienot yhdessä, aina.

  VastaaPoista
 4. Ei hitto! Ihan mun näköset sukat on :) Jos myyt joskus tollasia tällaiselle 38-39 jalalle ni ilmota mulle ekana !! :D haha. :) Ihanan näköset on, hitto kun itse osaisi neuloa :( tai vaikka osais ni kärsivällisyys ei meikäläisellä riitä :D

  VastaaPoista
 5. Ihanan väriset! :) Ja kauniit, tietysti :)

  VastaaPoista
 6. Ihanat sukat, taitaa ohjekin sulla olla jo hyvin mielessä ;)

  VastaaPoista
 7. Kun muutama vuosi takaperin näin mummon ohjekirjassa kyseisen mallin, niin yäk yäk, en tykänny. Mutta hei mäkin haluan tehdä tämmöisiä, väryhdistelmä on oikein herkullinen jees!!! Oot taitava ja aikaansaava :)

  VastaaPoista
 8. Oih kun ihanat! Nyt aloin haaveilee tälläsistä.

  VastaaPoista
 9. kuinka pitkät nauhat tarvii noihin pitkävartisiin tennareihin? :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.