Päätön palmikkoosi!

Nyt on taas yksi uuden vuoden lupaus lunastettu! Opettelin meinaan vihdoin ja viimein sen palmikon tekemisen! Nyt en ihan ymmärrä, miksi oon arastellut sitä niin hirveesti, ei se ole niin vaikeaa!


Mie oon ollu alusta asti sitä mieltä, että palmikkosukat ovat kauneimpia villasukkia ikinä. Varsinkin palmikot yhdistettynä johonki rauhalliseen väriin eikä aina pinkkiin niin mikäs sen nätimpää, luonnonvalkea, harmaan eri sävyt... Oh, niin yksinkertaisen nättiä.

Itselläni ainakin on semmonen sukkaongelma, että ihan jokaikinen sukka pyörii jalassa. Kirjaimellisesti. Usein saa kantapäätä kääntää pois jalkapöydän päältä ja huoh, miten raivostuttavaa! Ystäväni neuloi joku aika sitten miulle pinkit palmikkosukat ja siitä se virallinen palmikkokipinä läks, sillä huomasin, että nää palmikkosukat ei pyöri jalassa! Tuo jalkaterän päällä oleva kuvio sen verran kiristää, että sukka pysyy muodossaan jopa yöllä! Jee! Vihdoin ratkaisu miun sukkaongelmiin.


Lanka: Novita Nalle
Puikot: 3mm
Ohje löytyi Puhdepuodin blogista, nimeltään Heinäseiväs-palmikosukat 

24 kommenttia

 1. Kyllä on kauniit! Palmikko on POP! :)

  VastaaPoista
 2. No eihän näistä voi olla tykkäämättä! :)

  VastaaPoista
 3. Voi, niistähän tuli kauniit! :)

  VastaaPoista
 4. Ihanat! Munkin täytyy kokeilla kunhan saan edellisen työn päätökseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kannattaa! tuo ohje ainakin oli tällänen alottelijalle just hyvä ja helppo :)

   Poista
 5. Siitä se lähtee, seuraavaksi palmikkopolvarit :)

  VastaaPoista
 6. Oijjoi, hianot tuli! Miullaki on tuo palmikko viel to do-listalla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ottaa asialistalle seuraavaksi, niitä on mielettömän kiva neuloa! :)

   Poista
 7. No hei samaa mieltä. Mä ihmettelin myös miten sä niitä niin arastelit.
  Ja tiesin, että kyllä osaat :)
  Ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miulla on paha tapa jämähtää vanhoihin hyviin juttuihin, tuttuihin ja turvallisiin. Jotenkin .. niin. en tiedä :D pelkäsin kai epäonnistumista :D m

   Poista
 8. Nätit sukat!!!
  Minkä korkuisen kantalapun sinä teet? Itselläni tuntui sukat alkavan istua jalkaan paremmin, kun aloin tehdä kantalapusta hieman korkeamman, mitä yleensä ohjeissa neuvotaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näissä tais kerroksia olla 21, kun tein tavallisen ranskalaisen kantapään. Jos teen 7veikasta niin siinä tapauksessa yleensä 19 kerrosta, riippuen vähän sukasta ja sukan saajasta :)

   Poista
 9. Ihanat! Pysyisiköhän tuollaiset sukat mullakin jalassa koko yön? Niillä kun on paha tapa karkailla öisin. Illalla jalkaan vetästyt sukat löytyy aamuisin sängyn alta =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin ne miun ystävän tekemät palmikko-sukat on niin jämäkät, et ne kestää miun jalassa. Hänellä toki astetta tiukempi käsiala kuin miulla, mut ne on ainoat sukat mitkä ei pyöri jalassa.. ja oon sentäs villasukkien suurkuluttaja! :)

   Poista
 10. Kauniit! Palmikot ja neutraalit <3 Onnea uudesta aluevaltauksesta. :)

  VastaaPoista
 11. Ompas nätit sukat! :) kiitoksia taas ohjelinkistä, otin heti talteen ja kokeilen heti kun rohkenen! =D

  VastaaPoista
 12. nonni, mikäs sen kivempaa, kuin todistaa luulonsa vääräksi, ja samalla saada noin komeat sukat! Onnistuit jälleen!

  VastaaPoista
 13. Tosi nätit! Pitääpä itekki kokeilla ku saa ensin edelliset sukat valmiiksi. :)

  VastaaPoista
 14. Tein tällä ohjeella itekkin ensimmäiset palmikot, ihan van sinun blogista inspiroituneena. Voi kuinka totta puhutkaan, kun sanot että ei pyöri jalassa ! Yks päivä just mietin, mikä näistä sukista tekee erilaiset verrattuna muihin, ja se on just tuo että näyttää kivalle, on pehmee ja lämmin ja aivan kun tossu! Ei pyöri eikä hyöri jaloista minnekkään vaan istuu ja näyttää nätille. :> Kiitos, iso KIITOS tästä palmikko neuloosista. :*

  VastaaPoista
 15. Sellainen vinkki (jota itse käytän), neulon sukan pohjaan aina resorin, niin istuupi sukka napakasti jalassa, jopa kumisaappaissa :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.